Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 217x bekeken

GezochtMuzikant, muzikanten, songtekst writer Ik zoek gezellige muzikanten, Qua zang kan ik veel kanten op, eerst maar een leuk gezelschap vinden. Sparren we samen verder. Mag ook een muzikant zijn die begeleid. Omgeving Roosendaal

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Zangeres zoekt coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 379x bekeken

Zangeres zoekt coverband!Beste (beginnende) coverband, Met veel enthousiasme ben ik opzoek naar een te gekke coverband die nog opzoek is naar een echte frontwoman. Ik ben even de muziekwereld uit geweest, maar met mijn ervaring in bandjes en diverse podia begint het bij mij nu weer te kriebelen om nummers van rock en funk naar pop en soul te zingen. Ik ben 29 jaar en ik woon in Veenendaal. Spelen jullie niet in buurt? … meer »

Muzikantenbank user DemiDemi

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 221x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet een singer and songwriter van 45 jaar. Ik zoek een bandje met gitarist(en), drummer, toetsenist en eventueel mondharmonica. Het liefst in de omgeving van Drenthe, maar Groningen of Overijssel mag ook. Ik wil vooral Ballads zingen, maar ik kan bv ook nothing compares zingen van sinead o connor om even aan te geven wat mijn bereik is van mijn stem. Ik kan door een ziekte helaas niet lang … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies

Audition, 10 minutes own compositions of experimental songwriting

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Hi everyone :), my name is Maj Rachel, live in The Hague, I’m a singer and composer of experimental songwriting, and I’m looking for 2/3 violin players and 1 cellist. I want to apply for musician 3.0 conservatory in Utrecht, that’s a music education for experimentation with music, sound and performance. I need to audition between 3 and 14 of april (exact date I will get when I’ve passed my … meer »

Muzikantenbank user Maj RachelMaj Rachel

Amateur zanger zoekt coverbandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 152x bekeken

Hoi, Het lijkt mij erg leuk om een coverbandje te beginnen samen met andere enthousiaste muzikanten. Ik speel een beetje gitaar en vind vooral zingen leuk. De richting waarin ik denk is vooral jaren 70 en '80, Johnny Cash en Elvis ook tof. Let me know! Leeftijd zo'n beetje tussen de 20 en de 40, ik ben zelf 26. Drummers, gitaristen, bassisten, pianisten etc. laat van je horen en wellicht kunnen … meer »

Muzikantenbank user Bram BaasBram Baas

Zangeres zoekt bandleden (Pop) omgeving Zwolle/Lelystad/Utrecht/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 220x bekeken

Hi! Mijn naam is Melody (18) en ik doe de vooropleiding Jazz&Pop. Zelf houd ik van pop, jazz en R&B/soul. Ik ben op zoek naar muzikanten die graag een band willen vormen. (Twee)wekelijks samen muziek maken, jammen, repeteren en als het iedereen leuk lijkt: af en toe optreden. Lijkt het je ook leuk, stuur dan vooral een berichtje via insta! :) @melodyjesarela

Muzikantenbank user MelodyMelody