Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 235x bekeken

Ervaren zangeres zoekt bandHallo iedereen, Mijn naam is Charlotte, 34 jaar en ik ben op zoek naar een toffe (semi)professionele coverband. Ik heb veel ervaring met optreden en studiowerk. Met optredens zowel met tape-act als livebands. Ik heb een goede energieke stage presence en totaal niet schuw. Zo heb ik al eens mogen optreden in een volle ziggodome. Mijn hart ligt bij muziek maken met live muzikanten en samen er een … meer »

Muzikantenbank user Charlotte FisserCharlotte Fisser

Eigen muziek maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Ik ben Harvi, singer-songwriter - dichter van regio Utrecht. Ik hou ervan om eigen liedjes te maken. Daarom ben ik op zoek naar andere liefhebbers, die gitaar, mondharmonica, keyboard of zelfs unieke instrumenten kunnen spelen. Hier is een voorbeeld van mijn stijl; Ik hou van indie, folk, soft rock, ethereal rock, singer-songwriter-stijl, experimentele muziek met een reizigersvibe, semi-post punk stijl. https://www.youtube.com/watch?v=_4J3nO5b8Eg … meer »

Muzikantenbank user harvi sing wazirharvi sing wazir

Muziekanten gezocht voor grunge band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 171x bekeken

ik ben Aidan Jansson 15 jaar en erg fan van grunge muziek zoals pearl jam en soundgarden, ik zou ook graag in een band willen zingen waar deze muziek gespeeld word. ik heb in de regio Shiedam veel contacten om al snel te kunnen optreden en ook een complete geluidsinstalatie. ik heb qua zang best wel een berijk qua hoogte en volume dus nummers van pearl jam of soundgarden zijn voor mij prima te doen … meer »

Aidan Jansson

Start band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Start bandHoi muzikale vriend, Vertrouw mij: - Ik ben al 6 jaar ondernemer van ClassicPop. Dus ik weet waar ik over praat in alles in deze advertentie. Op weg naar professionaliteit met iemand die een zeer goed netwerk heeft en een uitermate goed ondernemingsplan heeft. IK WEET DUS ONTZETTEND GOED WAAROVER IK PRAAT. - Ik heb een bedrijfsgeheim. Ook dat is niet voor niets & een zeer goede reden om in te stappen … meer »

Rob

Rockzanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Rockzanger zoekt bandIk ben op zoek naar een rock/metal band met eigen werk. Ik heb veel in bands gespeeld als zanger/gitarist en speel op dit moment in een formatie met mijn broer. Ik wil graag spelen in een band waarbij ik de focus kan leggen op mijn zang. Het lijkt me ook tof om aan te haken in een formatie waarbij de creativiteit al volop in gang is. Uiteraard vind ik het tof om mijn stijl daarin te mixen om het een … meer »

Muzikantenbank user Paul FranssenPaul Franssen

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 164x bekeken

Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste muzikant van 23 jaar uit Amersfoort. Het lijkt mij super vet om een bandje te beginnen! Ik hou zelf erg van metal/rock. Ik ben er serieus en ambitieus mee. Ik zoek geen hobby band. Ik heb laatst mijn eerste singel uitgebracht en ik maak zelf pop met een duistere twist. Hier kun je hem bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Ik … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise