Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Ik ben Odin, 18 jaar uit Papendrecht en ik ben opzoek naar een muziekproducer waar ik nummers mee kan maken en opnemen. Ik maak in mijn vrije tijd zelf nummers maar ik kan mijn creativiteit niet kwijt omdat ik niet al te goed ben met instrumenten zoals de gitaar of piano. Ik hoop samen eigen nummers te kunnen maken en er misschien we serieus mee door te gaan. Heb je interesse stuur me gerust een … meer »

odin Kosterman

Zanger zoekt muzikant(en) voor Nederlandstalige band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 256x bekeken

Hoi, ik ben een 44 jarige zanger die graag weer (Nederlandstalige) muziek wil maken en schrijven samen met andere muzikant(en) met als doel;samen de passie voor muziek delen, live optreden en een demo opnemen. Het lijkt mij een uitdaging om Nederlandstalige teksten te combineren met; indie/soul/hiphop/punk/elektronica/metal/alt.country Ik heb ervaring met schrijven, optreden etc. Interesse? Stuur … meer »

Menno Bruijns

Zangeres zoekt Band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Hi, ik ben Marieke, 22 jaar oud en woon in Baarle-Nassau. Ik zing al jaren maar vooral zelfstandig of hier en daar op een feestje, gelegenheid of evenement. Graag zou ik samen met een band dit verder willen oppakken. De genres die mij vooral liggen zijn Pop/RnB/Rock en natuurlijk de echte klassiekers. Ik beschik over eigen vervoer en vindt het niet erg om een afstandje te moeten afleggen om te repeteren. … meer »

Muzikantenbank user Marieke JansenMarieke Jansen

Gezocht; band om mee te zingen, jammen, oefenruimtes, omgeving Breda

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Gezocht; band om mee te zingen, jammen, oefenruimtes, omgeving BredaHi! Ik ben Moniek, uit Breda, 34 jaar, niet groot (161cm, die ene cm doet 't m). Wil heel graag zingen, plezier maken, samen, ontspanning, uitlaatklep. Ik zing graag cover, pop-rock, Anouk, Zombie, soms hard, soms zacht, nieuwe nummers, de goede oude nummers. Eigen nummers? Een band om lange tijd mee samen te spelen is wat ik zoek. https://www.youtube.com/watch?v=9sMoCIGHyrk

Muzikantenbank user Moniek De RuiterMoniek De Ruiter

Zanger zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 255x bekeken

Zanger zoekt gitarist/bandHallo allemaal, ik ben Steven. Ik ben een gevorderde amateurzanger (lichte bariton stem) en ik ben via deze weg op zoek naar muzikanten, gitaristen, bandjes, producers, voor muzikale projectjes in de omgeving van Zaanstad/Amsterdam. Ik vind het leuk om covers te zingen (pop, jazz, bossa, r&b etc), maar ik ben ook zelf liedjes aan het schrijven. Ook opnemen staat nog op mijn lijstje. Ik heb ervaring … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw

Onervaren zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Hoi, Ik ben Vincent. Ik ben 16 jaar en zoek "muzikanten". Ik zing sinds dat ik klein was en heb er talent voor volgens iedereen. Ik wil graag verder met muziek en zou graag een (cover)bandje willen beginnen. Ik hou van classic rock en zou dat ook het liefst spelen. Ik zoek niet naar ervaren muzikanten, maar naar mensen die hetzelfde willen als ik. Je hoeft dus niet ervaren te zijn, maar gewoon muziek … meer »

Muzikantenbank user Vincent ZakariaVincent Zakaria