Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zanger, voor arrow classic rock en blues covers

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 126x bekeken

Beste zanger, Voor onze band Vintage zijn we op zoek naar een enthousiaste zanger. We spelen muziek zoals arrow classic rock en blues covers We beschikken over een eigen repetitieruimte in Blitterswijck en repeteren één keer per week op een maandagavond van 19.30 u tot 22.00 u Doel is om vooral met veel plezier muziek te maken en enkele keren per jaar te spelen voor publiek. Mocht je … meer »

Lou Rongen

Een Kapitalistische Zangeres😋

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 314x bekeken

Hallo . Ik ben Neslihan Karacali. Ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Ede, maar toen ben ik naar Turkije verhuisd en nu ben ik net teruggekomen. Ik heb een passie voor muziek sinds ik een kind was en nu heb ik besloten om deze passie serieus te nemen en me erop te concentreren. Ik spreek vloeiend Engels en Turks. Ook al is mijn Nederlands beperkt, ik ben er mee bezig. Ik heb ook een gemiddeld … meer »

Muzikantenbank user Neslihan KaracaliNeslihan Karacali

Zangers met eigen geluid zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 191x bekeken

Hoi! Ik ben sinds een jaartje naar het oosten verhuisd, en opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb vanwege de afstand moeten stoppen met de coverband waar ik in zong in het westen. Wij speelde voornamelijk jaren 80 metal en jaren 90 rock. Ik zing al vanaf mijn 6e, heb klassieke zangles gehad en dus opzoek naar een andere band/ persoon waar ik wat aan kan toevoegen. Heb in meerdere coverbands … meer »

Muzikantenbank user Anouk van den Berg-SminkAnouk van den Berg-Smink

Pop/coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 237x bekeken

Hoi hoi Ik ben Sarala en zoek een band waarin ik popnummers kan zingen. Ik heb geen ervaring met bands....zoek ook meer als hobby niet als een professionele.... Mocht ik misschien aan kunnen sluiten in een bandje dan hoor ik het graag . Omgeving Best ...Eindhoven.... Groetjes

Muzikantenbank user Sara Van HartenSara Van Harten

Zanger zoekt band(leden) in Noord-Holland (Noord)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 200x bekeken

Beste muzikanten, Wil jij/ jullie samen met mij de Nederlandse muziekwereld opschudden, podia veroveren en hitlijsten bestormen? Deze zanger wil zich graag aansluiten bij een bestaande band of een nieuwe band starten met enthousiaste, gedreven en (semi-)professionele muzikanten. Ik ben 27 en heb veel (podium)ervaring op mogen doen, o.a. in voorprogramma’s van bekende Nederlandse artiesten … meer »

Mike

Bandleden gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 352x bekeken

Hoi! Omdat de kans dat er een reactie komt op mijn andere advertentie waarin ik zoek naar een reeds bestaande (cover)band om mee te zingen in een achtergrondkoor, vrij klein is in de regio waarin ik zoek, dacht ik: Ik draai het om en misschien zijn er gelijkgestemden die ook een band willen beginnen! met blazers, percussie, 3 stemmig achtergrondkoor.... Genre is lastig, want er is zoveel … meer »

Tamara Kamp