Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 176x bekeken

Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste muzikant van 23 jaar uit Amersfoort. Het lijkt mij super vet om een bandje te beginnen! Ik hou zelf erg van metal/rock. Ik ben er serieus en ambitieus mee. Ik zoek geen hobby band. Ik heb laatst mijn eerste singel uitgebracht en ik maak zelf pop met een duistere twist. Hier kun je hem bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Ik … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Zanger/producer Op zoek naar bandleden of band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Assen (Drenthe) | 223x bekeken

Momenteel ben ik op zoek naar muzikanten die graag een nieuwe band op wil richten. Of wellicht zit je in een band die een nieuwe zanger nodig heeft. Het liefst in de regio Groningen/Drenthe/Friesland. Ik zing graag en produceer mijn eigen muziek. Dat doe ik in mijn eigen gecreëerde tuinhuis in Assen. Daar zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld muziek op te nemen. Onder mijn naam Simply Roses heb … meer »

Dieuwert

Op zoek naar metal band / liefst mijn leeftijd

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 230x bekeken

Hey! Ik ben Michelle, 25 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Duitsland. Ik woon in Belïge sinds 2018. Ik heb een groot paasie voor muziek sinds ik een klein kindje was en had ook aal paar optreden met een andere mensen. Dus ook ervaring. Heelas is dit band niets voor mij omdat ik echt 'serieuz' een band wil opstarten en hopelijk ooit op festival te kunnen spelen. Dat zou mijn droom zijn. Als … meer »

Muzikantenbank user Michelle HockMichelle Hock

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 366x bekeken

Zangeres zoekt bandHi allemaal, Ik ben op zoek naar een bandje of mensen die een bandje willen beginnen. Ik zing en speel gitaar, en vind het super leuk om liedjes te coveren of zelf nummers te schrijven. Hiervan zou ik wat dingetjes kunnen laten horen en/of we kunnen samen jammen :-) Laat me weten als je meer info zou willen! Elisa

Muzikantenbank user Elisa BontElisa Bont

King Diamond Tribute

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 176x bekeken

Friesland en omgeving, Ervaren Zanger en drummer zoeken enthousiaste ervaren muzikanten om deze band compleet te maken. Gezocht : Toetsenist, Gitarist, sologitarist, Bassist. (Backing Vocals ) Kernwoorden : humor, energiek, commitment. Doel : Muziek van King Diamond ten gehore brengen. ( Knallen op het podium ) Veel optredens, Vooral genieten en niet te vergeten het publiek een onvergetelijk optreden … meer »

King Diamond Tribute

Death metal vocalist zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 135x bekeken

hallo, mijn naam is Bram (16) en ik kom uit de Emmeloord, ik ben opzoek naar een death metal band waar ik de vocals voor kan doen, ik ben goed in lage grunts, pig squeals, fry scream, en gewoon hoog en hard krijsen. ik vind het niet erg om een stukje te reizen! ik heb een linkje bij de advertentie geplaatst met een youtube filmpje met een vocal cover van mij! dus als je interesse hebt let me know! https://youtu.be/FJWsX3P9SHU

bram k

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 379x bekeken

Zangeres zoekt muzikantenBeste mensen, Ik ben Vicky, 22 jaar en wil me graag weer meer bezighouden met zingen en muziek, en dat het liefst met anderen. Daarom zoek ik instrumentalisten en eventueel andere zangers/zangeressen die het ook wat lijkt om casual en op laagdrempelig niveau muziek te maken en lekker met muziek bezig te zijn! Zelf ben ik een 'alt' en zing ik meestal pop en rock, maar ik sta ook zeker open voor … meer »

Muzikantenbank user VickyVicky

''zangeres'' zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Hoi beste lezer(s), Mijn naam is Yvanca ik ben 16 jaar en ik zoek een band! Ik ben geïnteresseerd in de 60's-90's en ik kom uit Zuid-Holland. Ik heb zelf een klein beetje podium ervaring (heb maar 2 keer op een podium gestaan) en wil graag meer opdoen. Maar liever vooral lol hebben! Van alles en nog wat is welkom. Om misschien wel even te vermelden is dat het fijn zou zijn als jij ook in … meer »

Muzikantenbank user yvancayvanca