Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal vocalist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Hee, Ik ben op zoek naar een Metal band die muziek maakt rondom het genre: Death metal, metalcore, deathcore. Ik heb best wat jaren podium ervaring en ben op zoek naar een nieuw avontuur met toffe en gemotiveerde bandleden! Zoeken jullie nog een Metal vocalist? Dan hoop ik snel van jou/jullie te horen! Groetjes, Teun

Muzikantenbank user TeunTeun

Zangeres zoekt rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 424x bekeken

Hallo, mijn naam is Elizabeta, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik wil graag bij een band aansluiten of een band vormen. Ik houd van rock, punk en metal muziek. Op middelbare school heb ik een paar jaar in een cover-band gezongen en gitaar gespeeld. Hiernaast heb ik redelijk wat zanglessen gehad en zong ik ook in een koor. Ik heb ook 6 jaar pianoles en muziek theorie gevolg aan … meer »

Muzikantenbank user Elizabeta KoritnikElizabeta Koritnik

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 269x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 436x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meeste mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als je dus … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Blueszanger zoekt Nw. formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 409x bekeken

Blueszanger /Bassist en keyboardspeler zoekt Nieuwe formatie. Dus geen rockband echte bluesband waar echte muziek gemaakt word en waar naar elkaar geluisterd word. (Geen beginnersbandje dus) Mijn Leeftijd is 67 jaar ruim 30 jaar als bassist en contrabas. ruim 4 jaar als zanger en ongeveer 2 jaar intensief op de Nord stage 3 compact bezig. Ik woon in Emmeloord dus hooguit 50 km er vandaan. Ik ben … meer »

Muzikantenbank user Henk LeendertsHenk Leenderts