Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mede-oprichter Gezocht: Nieuw Platenlabel voor Nederpop & Rockbands!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 200x bekeken

Ben jij gepassioneerd door de muziekindustrie en heb je een zwak voor Nederpop en rockmuziek? Dit is de kans om aan de wieg te staan van iets bijzonders! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende mede-oprichter om samen een nieuw platenlabel van de grond te krijgen dat zich exclusief zal richten op het ontdekken, ontwikkelen en promoten van talent in de Nederpop en rockgenres. Over ons: Wij … meer »

Khalid

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 262x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 359x bekeken

Ik ben voormalig beroepszangeres (covers!) en ik zoek een hobbyband om mee te trainen zodat ik hopelijk weer op het niveau kom waar ik op zat. Stijlen: pop, rock, techno, trance, Latin, reggae, rap. Talen waarin ik graag zing: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Geen poppies graag of hakkersmuziek, maar serieuze muzikanten die niet via een band op zoek zijn naar een date. Stembereik:contra-alt … meer »

Muzikantenbank user Gerrina jF BruilGerrina jF Bruil

Beginnende amateur Zangeres.

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 486x bekeken

Beginnende amateur Zangeres.Onderwerp: Interesse in Samenwerking als Beginnende Zangeres Hi, Ik ben Robin een gepassioneerde en enthousiaste beginnende zangeres uit Roermond. Hoewel ik nog in de beginfase van mijn zangreis ben, breng ik een diverse achtergrond met me mee. Op mijn 28ste ben ik misschien een laatbloeier in de muziekwereld, maar mijn ervaring op het podium met ballet en gewichtheffen heeft me geleerd hoe … meer »

Muzikantenbank user Robin BlaRobin Bla

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Ik wil graag in contact komen met bands omdat het me leuk lijkt ergens aan te sluiten. Ben nog redelijk jong, 24, en wil het liefst dan ook rond die leeftijd blijven. Rock, Pop, Country is allemaal voor de stellen heb niet heel specifieke interesse in dat opzicht zolang het maar goeie muziek is. Eventueel zou je wat covers van me kunnen terug vinden op mijn insta: 11josa11 Kom uit Etten-leur dus … meer »

Joëlle de Vries

Zoek band of producer

Zanger / Zangeres zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 197x bekeken

Zoek band of producer• Ben zanger en zou graag daar iets mee doen in genre ( pop punk , pop rock , emo , indie rock ) e-mail Richard.birosss@*****.com YouTube : https://youtu.be/4K6w9mYNPnQ?si=EsZXpYekmMWT2viC • welke list van muziek graag All time low Boys like girls Lawson We the Kings Escape the fate Tokio Hotel My Chemical Romance The All- American project Jonas Brothers Louis Tomlinson Blink-182 Harry … meer »

Muzikantenbank user Gunter Van ReydtGunter Van Reydt

Gezocht songwriter, gitarist/ pianist/ zanger etc.

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 398x bekeken

Gezocht songwriter, gitarist/ pianist/ zanger etc.Hallootjes, Na longcovid en verlies van praktijk, werk... ben ik mezelf opnieuw aan het uitvinden. Verleden veel gezongen, koren, musical, maar ook klassieke zanglessen, jazz, klein podiumkunst. Dus zang technisch kan ik veel. Verschillende genres, Als kind was ik al aan het dromen over mijn eigen muziek. Met omwegen, kom ik toch steeds weer terug bij deze ambitie, alleen nog steeds niet de juiste … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels