Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 293x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy

Zangeres/Songwriter zoekt band(leden) om een nieuw project te starten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 235x bekeken

Hoi! Ik ben Marta, ik ben 25 jaar oud en woon in Alkmaar. Ik schrijf mijn eigen muziek, ik zing, speel gitaar en ben recent begonnen met het leren van basgitaar. Hoewel ik niet alle theoretische achtergronden ken, kan ik ook een beetje piano spelen. Mijn muziekstijlen variëren en ik schrijf voornamelijk Engelstalige nummers. Ik ben momenteel op zoek naar bandleden die een beetje van alles spelen, … meer »

Marta

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/Ballad

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/BalladBeste muziekanten, ik zoek jullie! ACOUTISCH ROCK / POP / BALLAD Ik, Marieke - 42 jaar - alt sopraan zing al jaren, voor groot en klein publiek. Een enkele keer per jaar optreden is tof maar plezier maken met elkaar voert voor mij de boventoon. Graag ben ik op zoek naar een club muzikanten om een bandje mee te vormen of om me aan te sluiten bij een bestaande band. Beschikbaarheid: maandag-, … meer »

Muzikantenbank user Marieke van den BroekMarieke van den Broek

Muzikanten/bandje gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Wij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Vocalist. Looking for a musical band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 461x bekeken

Vocalist. Looking for a musical bandHello! I'm a vocalist. I am 31 years old. I've been doing vocals for 15 years now. I am Ukrainian, but I have been living in Holland for more than two years and I practice vocals here almost every day for 2 hours a day. In Ukraine, I was the vocalist of such bands as TKN (Thin Red Thread) and MALAYA. I used to sing exclusively in metal music, but now I sing in any genre. You can listen to … meer »

Muzikantenbank user OlgaOlga

Zanger voor allround coverband Pop/Funk/Soul/Jazz

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Goedendag, Ismaël hier, 38 en kom uit Rotterdam. Ruime ervaring met een bandsetting en verschillende optredens op zowel kleine als grote podia als frontzanger. Laatste maanden niet meer actief geweest, nu is het wel weer tijd voor een leuk project. Ik zoek een allround coverband, met pit en visie. Ik hou niet van eindeloos repeteren, maar van het podium opzoeken. Een fijne creatieve klik in de band … meer »

Izzy85 ..

Ik zoek een band, omgeving Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 209x bekeken

Beste muzikanten. Ik zoek een laagdrempelige band waarin ik kan aanschuiven. Mijn voorkeuren zijn rock en pop (jaren '70 ) Ballads van aller tijden vind ik ook leuk. Ik hou van zingen en speel (alleen met akkoorden dus geen solo's ) gitaar. Mijn leeftijd verklap ik niet maar heb binnenkort wel veel tijd vanwege mijn pensionering. ;) Optredens zoals bijvoorbeeld op Koningsdag lijken mij erg leuk. Groet, … meer »

John den Hartog

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 305x bekeken

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)Voor een nieuw power trio ben ik, zanger/gitarist met een erg ruime ervaring (al klinkt dat wellicht onbescheiden), op zoek naar een bassist en een drummer. Stijl: een cross-over van Rock and Roll, Hard Rock en Punk. Ik sta altijd open voor verschillende invalshoeken zolang het wel stevig en energiek blijft rocken. Het wordt geen cliché act maar een recht voor zn raap Rock (and Roll) band. Ik heb … meer »

Rocky

Zangeres zoekt band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 299x bekeken

Zangeres zoekt band of muzikant(en) om samen muziek te maken. qua genre neig ik naar pop/rock of naar acoustische singer songwriter. ik sta vrj open voor het proberen van andere genres. Ben zelf 22 en woon in oss. leeftijd maak ik me niet zoveel zorgen om, wel wil ik graag in oss zelf of in omgeving repeteren (afhankelijk van openbaar vervoer) wil je graag wat proberen? reageer of deze advertentie … meer »

Muzikantenbank user Alex MaasAlex Maas