Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 313x bekeken

Hi allen, Mijn naam is Tessa, 27 jaar. Ik zoek een band om lekker mee te oefenen en wellicht af en toe op te treden. Ik hou van indie pop, jazz, soul. Maar sta ook zeker open voor andere genres. Graag in omgeving Utrecht, Amsterdam is ook oke.

Muzikantenbank user Tessa GelderblomTessa Gelderblom

Achtergrondkoortje gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 209x bekeken

Hoi! Ik vroeg mij af of er in de directe omgeving van Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest etc.. een leuke, swingende cover-band is die nog een plekje heeft voor mij in de backing vocals? Liefst 3- stemmig ( lekker vol), maar mag ook 2-stemmig.. ik zing al heel wat jaartjes omdat ik er heel blij van word, heb zangles gehad, heb in een groot pop-en soulkoor gezongen, zing in een kleiner jazzkoortje … meer »

Tamara Kamp

Zanger zoekt ervaren band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 244x bekeken

Hoi ik ben op zoek naar een serieuze ervaren band die veel optreed. Ik speel veel gitaar en zit sinds kort op pianoles en heb al een keer een (unreleased) eigen EP opname laten maken dus ben een beetje bekend met muziek :). Ik heb een Soundcloud account onder mijn eigen naam (Wessel Knol) voor een impressie (neem aan dat stemklank belangrijk is). Misschien even luisteren naar mn Cover van Trouble van … meer »

Muzikantenbank user WesselWessel

Zangeres zoekt band omgeving Den Haag of Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een leuke band om wat deuntjes mee te zingen en mogelijk op te treden. Ik heb dit jaar het zingen weer opgepakt en heb nog geen ervaring in een band. Verder ben ik ben wel erg enthausiast en heb wel ervaring met optreden (solo). Ik sta open voor van alles maar heb het meeste ervaring met pop, sing/songwriter, rock (80ties muziek is een favoriet), jazz (beetje ervaring). Ik … meer »

Marleen

Zangeres op zoek naar een band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Hallooo, mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band in omgeving Overijssel! Ik heb helaas nog geen ervaring met optreden maar wil dit echt graag leren! Zingen is al mijn hele leven een passie van mij en ik heb zo’n 3 jaar zangles gehad. Maar sinds kort heb ik de behoefte om echt te gaan optreden en lekker creatief bezig te zijn met andere muzikanten :) Zelf houd ik het meest van rock qua … meer »

Muzikantenbank user JikkeJikke

Zangeres zoekt band (omgeving Tiel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 224x bekeken

Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar een leuke band / muzikanten (leeftijd tussen de 20-30) uit de omgeving Tiel (Gelderland). Ik zing al heel lang en zou nu graag wat meer daarmee gaan doen. Ik ben 24 en net weer begonnen met zanglessen. Ik zoek een pop, pop/rock band of muzikanten die het leuk lijken om uiteindelijk zelf een bandje te vormen (denk aan gitarist, basgitarist, pianist, drummer, zanger). … meer »

Muzikantenbank user BibianaBibiana

Zanger zoekt band of jammen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 249x bekeken

Hallo, ik ben Tim woon in Amsterdam ik ben op zoek naar een band of een gitarist pianist etc, die wel eens wil jammen. Ik ben een zanger die heel makelijk kan overschakelen naar veel soorten muziek. Country,rock, reggae, jazz, Hip hop, rap, soul funk Nederlands Portugees en Engels talig! Stuur me een berichtje voor meer informatie about me! Cheers

Muzikantenbank user TimTim

Beginnend zangeres zoekt band 💜🎤

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Hallo Lieve muziekliefhebbers, Ik wil al heel lang starten met zingen, nou ja ik doe het nu voor mezelf.. maar wil er de volgende stap in zetten. En heb hier en daar nog wel een duwtje in de rug nodig. Samen muziek maken is wat ik nu graag wil doen! Zijn er muzikanten die hier voor in zijn? Omgeving Rotterdam, ben flexibel om te reizen en iedere week wel een avond beschikbaar.

Muzikantenbank user Gabriëlle Berends SmithGabriëlle Berends Smith