Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredens

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredensHallo ik ben John Broer 50+ Ik ben zanger in een rock coverband. Wij oefenen iedere vrijdag in onze eigen oefenruimte in Delft. Ik wil graag mijn horizon verbreden en ben op zoek naar een gitarist die het leuk vindt om samen met mij op te treden. Genre: James Taylor en Jim Groce. In eerste instantie lekker covers van deze 2 heren, maar eigen nummers maken op termijn lijkt mij ook leuk. Met mijn … meer »

Muzikantenbank user John BroerJohn Broer

Startende zangeres zoek muziekmaatjes

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Startende zangeres zoek muziekmaatjesIk ben op zoek naar een vrouwelijke zangeres/muzikante om af en toe gezellig muziek mee te maken en eventueel kleinschalig op te treden. Zelf zing ik graag akoestische covers. Tot nu toe heb ik liedjes gezongen van Alanis Morissette, Adele, Lady Gaga, Coldplay, Sara Bareilles en Anouk maar als de tekst een mooi verhaal vertelt dan sta ik voor alle genres en artiesten open!

Muzikantenbank user Renée.Renée.

Zanger zoekt gedreven Band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Zanger zoekt gedreven Band/muzikantenHallo allemaal, Mijn Naam is Nathan, ik ben 25 en ik zoek naar enthousiaste muzikanten/band om muziek mee te maken. Tot nu toe heb ik 3 jaar zangles van verschillende coaches en qua genres voel me heel erg thuis is de Rock/Metal muziek maar ik sta ook open voor andere genres. Ik doe zowel clean als distorted vocals. Mocht je interesse hebben of vragen, mail me of stuur een whatssap naar: 0682169806

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Blues / jazz zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 328x bekeken

Blues / jazz zangeres zoekt bandHoi, ik ben Mariët. Ik heb een warme stem, een goed gevoel voor ritme en zing het liefst blues, jazz, easy rock. Speel graag met timing etc.: leuk om met elkaar een 'better than the real thing' neer te zetten. Ik heb eerder in bands gezongen en regelmatig opgetreden, ook incidenteel in o.a. een bigband. Ik vind optreden het mooiste wat er is en krijg er enorm veel energie van, mits het repertoire … meer »

Muzikantenbank user Mariët KuenenMariët Kuenen

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid Holland

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 416x bekeken

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid HollandBeste muzikant/Band, Mijn naam is Sarina, ben 27 jaar en zing al sinds ik heel jong was. Ik hou van genres zoals Pop, SingerSongwrite, Blues etc. Enkel en alleen geen Metal of Hardrock want mijn stem past daar niet goed bij, vind ik zelf. Ik ben een zangeres, zoekend naar een bandje/muzikant die ook op zoek is naar een zangeres. Mijn bedoeling hierbij is om vaker te repeteren, met als doel optreden … meer »

Muzikantenbank user SarinaSarina

Band/gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Hoiii! Mijn naam is Serena, 32 en ik ben opzoek naar een gitarist of band om eigen muziek mee te maken. Ik sta voor vele soorten muziek open maar mijn voorkeur gaat uit naar indiepop/elektropop. Ik heb ik het verleden regelmatig opgetreden, ook met eigen muziek en ik zou dat graag weer willen oppakken maar niet alleen :) vandaar mijn berichtje! Leuk als je contact opneemt! Ik woon zelf in Adam dus … meer »

Serena

Band gezocht voor zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 265x bekeken

Band gezocht voor zangerHoi, ik ben Nick. Ik ben 20 jaar en woon in vaals. Ik zing al een lange tijd en ik zoek nu een leuke band. Ik hou erg van pop muziek, soul, bleus, balades, classic rock (queen enz.). Ik heb al een paar jaar ook zanglessen. En denk dat het leuk zou zijn om nu te zingen in een band. Hopelijk zijn er leuke bands die mij er bij willen hebben. Groetjes, Nick

Muzikantenbank user NickNick

Zanger/schrijver op zoek naar gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 331x bekeken

Zanger/schrijver op zoek naar gitaristMijn naam is Lenny, 32 jaar, uit Amsterdam. Ik ben een album aan het maken met een producer uit Nashville, en ik zoek in eerste instantie een gitarist en of ukelelespeler om mijn eigen werk mee te spelen (waarbij ik zing, ik speel niet). Ik zou willen beginnen met wat akoestische setjes in Nederland, en daarna verder groeien. Ik schrijf in het Engels en Nederlands. Hier is een voorbeeld, het is nog … meer »

Muzikantenbank user Lenny BrusseLenny Brusse