Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 157x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma

Gezocht: bassist(e), Almere

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 211x bekeken

Rock/blues coverband The Importals zoekt een bassist(e), liefst met band- en podiumervaring. We repeteren eens in de twee weken, op dinsdagavond, in een riante oefenruimte in Almere. De band is nu zo’n zes maanden bij elkaar, we hebben één optreden achter de rug, en zijn nog druk bezig een repertoire op te bouwen. De band bestaat momenteel uit twee zangeressen, twee gitaristen en een drummer. … meer »

Muzikantenbank user Arthur SimonseArthur Simonse

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 165x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Metal band op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Metal band op zoek naar bassist , eigen materiaal,eigen oefenen ruimte .Voorlopig nog in de beginfase. Rotterdam en omgeving. Leeftijd maakt niet uit Als je geinteresseerd bent, stuur dan een bericht , en hieronder een voorbeeld https://m.soundcloud.com/nerevar-178349487/aud-20240116-wa0000-mp3

Tomasz

Bassist

Bassist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 704x bekeken

Gezocht: bassist Aantal optredens: 10-15 per jaar Repetities: 1x per week op dinsdag in Zevenhuizen Wie zijn wij? Wij zijn The Upside, een goed lopende pop/rock coverband met een rauw en funky randje. Wij bestaan uit ervaren muzikanten en onze setlist bestaat uit nummers uit de top 2000. We zijn serieus met de muziek bezig maar de sfeer is ook belangrijk dus er is ook tijd om te lachen. Wat … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

™  Instrumentale metal band zoekt bassist â™ 

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 232x bekeken

™  Instrumentale metal band zoekt bassist â™ Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 520x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul