Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 173x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 231x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Joekskapel Kleffe Zök zoekt zwaar koper

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 318x bekeken

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Kleffe Zök is een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optredens doen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Kleffe Zök. Dus: -speel je trombone, … meer »

Salivette

Dweilorkest De Duitekluiters Arnhem

Blazer en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 398x bekeken

Wij zijn op zoek naar muzikanten wie het leuk lijkt om dweilorkest de Duitekluiters te komen versterken. De repetitie is op Woensdagen van 20 uur tot 21.30 uur Wij treden ca 10 keer per jaar op. Het laatste weekend van Augustus treden we op in Cochem tijdens de wijnfeesten. Dit weekend wordt betaald van de optredens van het afgelopen jaar. Wij zijn opzoek naar Trompettist Trombone Bariton … meer »

Jeroen van de Bovenkamp

Carmine Queen zoekt uitbreiding voor kamerensemble

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 282x bekeken

Voor een combinatie van popmuziek en kamermuziek (modern, hedendaags) zoeken wij mensen om een strijkkwartet te kunnen vormen, liefst aangevuld met blazers (klarinet, fluit, hobo) en orkestrale percussie. Een indruk van wat we straks ongeveer live willen kunnen neerzetten vind je op https://open.spotify.com/artist/6E1LsKtzSyj2ELCzw5GxA2

Muzikantenbank user Jos HustingsJos Hustings

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 316x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeelt

Blazer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1070x bekeken

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeeltDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar een altsaxofoon bespeler of bespeelster. Maarde band kan nog meer muzikanten gebruiken zoals een toetsenist(e) en trombone spelers. … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1124x bekeken

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonistDelta Swing Bigband zoekt trombonist! Ben jij een gepassioneerde trombonist met liefde voor bigbandmuziek? Wil je deel uitmaken van een energieke en getalenteerde groep muzikanten? Dan is dit jouw kans om lid te worden van de Delta Swing Bigband! De Delta Swing Bigband is een bruisende en ambitieuze formatie gevestigd in Zwartewaal. We treden regelmatig op bij diverse evenementen en festivals … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart