Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Orkest Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Orkest Zoetermeer zoekt muzikantenBen je op zoek naar een vaste vereniging met uitdagende projecten? dan zit je bij ons goed, want het Fanfare orkest van Kunst en Vriendschap Zoetermeer zoekt muzikanten. Ben jij degene die onze bezetting compleet maakt? Als orkest werken wij op twee gebieden: Wij treden op bij diverse evenementen in Zoetermeer en omstreken (dodenherdenking, koningsdag) en geven twee keer per jaar een eigen concert. … meer »

Arjen van Putten

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettistBen jij de toekomstige trompettist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van oerol tot tivoli en zelfs Carré. Dus ben je trompettist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

De AggemarvanhuisafBand Boxtel zoekt versterking!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

De Aggemarvanhuisaf Band Boxtel zoekt versterking. We zijn een enthousiaste club uit Boxtel die bekend staat om zijn energieke optredens. De muziek die we spelen en plekken waar we komen variëren van grote podiumoptredens in bigbandstijl tot dweiloptredens op festivals. We hebben op dit moment vacatures voor: • Drums • Snaredrum • Basgitaar • Trompet • Sousafoon • Trombone

Muzikantenbank user René HoffmansRené Hoffmans

Toetsen, achtergrond zangeressen en blazers gezocht

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Voor een cd presentatie in sept en daarna waarschijnlijk een aantal gigs in grotere zalen in Nederland zoeken wij nog een toetsenist, een achtergrond koortje en blazers om een vaste band te vormen. De cd is gemaakt mbv diverse gastmuzikanten vandaar dat we nu een vaste band zoeken voor live optredens. Vóór sept zullen we een aantal repetities plannen Het gaat om bewerkingen van 70s elvis songs. Groeten … meer »

George van Welzen

Trombonist(e) bigband

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 93x bekeken

Wij de JK bigband in Venlo zijn op zoek naar een Trombonist(e). Wij repeteren in Venlo op zaterdagmorgen van 9:45 tot 12:00 uur. Eigen parkeergelegenheid. Leiding is in handen van Arthur Geurts.

Muzikantenbank user JK bigbandJK bigband

Grote Salsaband Arnhem zoekt

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 217x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020: - Trombonist - Trompettist - Tenorsax - 1 of 2 Zanger/essen Zou jij ons willen en kunnen versterken? Stuur ons dan een mail. Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste repetitor en repetitieruimte. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, bongo, conga, timbales, piano, bas, 3x trompet, 2x altsax, 2x tenorsax, … meer »

Marijke Bruin

Muzikanten gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 246x bekeken

Wil je: - Vlotte, populaire, herkenbare muziek maken in een orkest zonder concoursverplichtingen? - Een keer per week gezellig samen repeteren? - Ieder jaar een paar mooie concerten uitvoeren? Dan is meespelen in het HONL iets voor jou! Wij zoeken klarinettisten, fluitisten, tubaspelers en slagwerkers Maar speel je een ander instrument, dan ben je ook welkom. Wij hebben repetitie op … meer »

Desiree Adank