Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Post corona ......gevraagd muzikanten

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 379x bekeken

Post corona ......gevraagd muzikantenVoor de post-corona periode; gevorderde gitarist en drummer zijn op zoek naar gevorderde muzikanten (dames/heren, 35 - 65), zang 2x, sax, toetsen, bas, gitaar voor (door)start; hobby, gezelligheid, serieus en optredens; omgeving zuid-holland (Rijswijk); stijl blues(rock) / soul / funk / pop….; rest in overleg…..eerst de organisatie dan de verdere invulling.

ART_RON

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazers

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazersWij zijn een gezellig harmonieorkest in Leidschendam-Voorburg. Ons repertoire is gevarieerd en wij hebben regelmatig optredens, bijvoorbeeld op het hofjesproject, kerst-evenementen en zelf georganiserd. Speel jij klarinet, saxofoon of een ander blaasinstrument en wil je (weer) samen spelen? Kom gewoon een keertje kijken bij onze repetitie (op dinsdag van 20.00 - 22.00) in muziekcentrum Marcanto. Of … meer »

Muzikantenbank user Florent MeierFlorent Meier

Fusionband in oprichting zoekt trompettist/e

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 401x bekeken

Wij - gitarist (54), bassist (61) en keyboarder (35) en binnenkort een drummer en een tenorsaxofonist - willen na een pauze de draad weer oppakken en een fusionband oprichten. Qua stijl denken we bijvoorbeeld aan John Scofield, Kenny Garrett, Metro, Pat Metheny enz., maar uiteraard staan we open voor andere voorstellen. Ook de inbreng van eigen materiaal behoort tot de mogelijkheden. We zijn ervaren … meer »

Volker Teske

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 506x bekeken

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.Beste docenten en muzikanten, Wilt u ons aan de laatste muzikanten helpen om ons beginnersorkest Rotterdam i.o daadwerkelijk te doen starten. Blazers melden zich wel, maar de strijkers blijven achterwege. Daarom vooral de vraag aan viool en cello docenten om volwassen leerlingen 18+ te wijzen op deze site www.beginnersorkestmerlijne.nl We spelen uitsluitend klassieke muziek. Koperblazers en houtblazers … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 822x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden, daarnaast staat de teller op 11 Rotterdammers die zich hebben aangemeld voor het beginnersorkestmerlijne R'dam i.o Nog ca. 5 leden zoeken we om daadwerkelijk te kunnen starten met het orkest. Natuurlijk mogen het ook meer dan zijn. We spelen uitsluitend klassiek. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Koninklijke Haagse Harmonie

Blazer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1406x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieWoon je in Den Haag en omstreken en heb je zin om in een harmonieorkest te spelen? Wij zoeken het liefst spelende muzikanten.Trompetisten,saxofonisten,hoornisten,enz Wij repeteren in het Postsorteercentrum Chroomstraat Den Haag en wij repeteren op donderdagavond. Inl 070 3962425

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg