Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor workshop in N.Frankrijk

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 139x bekeken

In de week van 30 juni organiseer ik voor de derde keer een workshop in Harcigny. Focus ligt op rebetikomuziek uit Griekenland, maar we gaan ook nog een paar uitstapjes maken naar o.a. Ethiopië en Iran. Het wordt een vol programma met veel spelen! Op dit moment is er alleen nog plek voor een drummer! Rebetiko is een muziekstijl ontstaan in het begin van de 20ste eeuw in de arbeiderswijken van … meer »

Michel Fabre

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 207x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Progressieve Rock drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Progressieve Rock drummer gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren drummer in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en naar de … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 156x bekeken

Gegroet Wij Jippe (vocals),Irwan,(bass) en Tjeerd (gitarist en backing vocals) Zijn op zoek naar een drummer Leeftijd liefst vanaf 20 jaar ervaring is een pré maar wel erg handig Wij houden wel van een geintje een biertje enzo De bedoeling is Deathcore te maken Denk aan Lorna Shore Immortal Disfigurement Sign Of The Swarm Hackneyed Etc. (oefenruimte aanwezig) In Leeuwarden Irwan … meer »

Muzikantenbank user Jippe BijkerJippe Bijker

CATS 4 SALE zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 440x bekeken

CATS 4 SALE zoekt een drummerCATS 4 SALE zoekt een drummer. Ons repertoire bestaat uit Rockabilly en Rock & Roll, denk daarbij aan 50er jaren sterren als Eddie Cochran, Gene Vincent, Carl Perkins, Elvis etc. en aan wat latere sterren als Stray Cats, Matchbox, Imelda May en John Lindberg Trio. Repeteren en dus ook de audities doen we in Helmond. De huidige bandleden wonen in diverse plaatsen in Brabant. Check onze website en … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

LONER zoekt drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 205x bekeken

LONER is een band uit Gent uit de nillies die nu aan zijn comeback begint. Invloeden zijn o.a. slipknot en system of a down. We zoeken een (jazz)drummer die goed overweg kan met moeilijke en eigenaardige ritme- en tempowisselingen (niet van de poes). Daarnaast zijn we op zoek naar een zanger die ook goed kan screamen en rappen (ook niet van de poes). Poëtische teksten zijn voorhandig en willen we … meer »

Muzikantenbank user Lieven GeerinckLieven Geerinck

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 319x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy

Coverband Sweet Chili zoekt toetsenist(e) en drummer.

Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 251x bekeken

Coverband Sweet Chili is op zoek naar een drummer en toetsenist(e). Huidige bezetting is gitarist, 2 zangeressen en bassist. Wij hebben als repetitieruimte het Campus in Kerkrade elke donderdag avond van 20.00 - 22.00 uur. Repertoire ; blues ,disco,rock,soul,duits en ned.talig. Check de site........ Wij zijn 40 en 50 plussers en zoeken ook een beetje in die richting van de leeftijdsklasse ( 30 … meer »

Muzikantenbank user Barry CowanBarry Cowan