Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 352x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 382x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 266x bekeken

Hoi, wij van de Stotzband zijn op zoek naar een drummer. Onze drummer is helaas wegens een rughernia moeten stoppen. Wij maken vrij stevige rock b.v. Van Halen, Vandenbergh, Rainbow, The Free, Cream enz.. Onze leeftijd is 60+ en we kunnen eventueel ‘s middags repeteren. Wij zitten in de regio Uden, Cuijk. Mocht er interesse zijn bel 0657108018. Groetjes Tonny

Muzikantenbank user Deso LationDeso Lation

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 306x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 286x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en BassistWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer en Bassist om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid naar bovensmilde) Het doel is om de covers steeds meer … meer »

Winston

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 269x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony