Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!Wij, cabaretvereniging Wè Nou Wir uit Nieuwkuijk, zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist voor tijdens onze voorstellingen op 15,17 en 18 juni. Wij schrijven onze liedjes zelf , wel op bekende melodieën. Eenmaal per jaar tijdens de kermis hier geven wij 3 avonden een cabaretvoorstelling. Natuurlijk zal hiervoor gerepeteerd worden de weken ervoor. Super leuk is het wel in ieder geval !

Muzikantenbank user Marleen VerhoevenMarleen Verhoeven

Alternatieve rockband zoekt 2e gitarist.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

Rockband (Zanger/gitarist, bassist en drummer) zoekt een rhythm gitarist. Ben je een zelfverzekerde en gemotiveerde gitarist die makkelijk rythemgitaar meespeelt? Reageer dan via het onderstaande mailadres. loekbrokke17 @gmail.com Regio: Achterhoek,Gelderland Leeftijd: 18/20 Onze demo kan je vinden via de onderstaande link https://on.soundcloud.com/zeZJ2QTjsSvbsJ6Q6

Loek

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

Nieuw op te zetten band in Eindhoven zoekt 40+ ers: (solo) gitarist, bassist en toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 404x bekeken

Wij - drummer en zangeres - zoeken nog een solo-gitarist, gitarist, bassist en toetsenist om samen rock- en pop nummers te spelen. We willen ook gaan werken aan eigen nummers, en hebben al wat ideeën. We gaan wekelijks oefenen in Eindhoven (of directe omgeving) en zoeken 40+ ers of muzikanten die met 40+ ers in een band willen spelen. Dus alleen reageren als je daaraan voldoet! Geen probleem … meer »

music lover

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 159x bekeken

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!Hashtag zoekt versterking! Omgeving Noord Oost Friesland Wij zijn Hashtag, vierkoppige coverband bestaande uit gitarist, bassist, drummer en zangeres. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. We spelen verschillende soorten rock, van classic tot indie en van 70s tot 10s. Lekker spelen staat bij ons voorop, maar we treden ook een paar keer per jaar op en willen … meer »

Hashtagfriesland

Gitarist

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 184x bekeken

Country band zoekt Gitarist Helaas is door verandering in werk onze Gitarist genoodzaakt te stoppen. Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze Country band solo zou ook mooi zijn We repeteren 1x in de 14 dagen We zijn niet meer de jongste maar leeftijd is niet echt belangrijk We komen uit de buurt van Emmen Geen druk op om direct op te treden plezier vinden we vooral belangrijk

K.de K.

Sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

De band Oltplay zoekt een sologitarist, wij zijn een coverband en spelen oldies uit de jaren 60,70 en 80 en soms iets moderners Er wordt iedere donderdagochtend geoefend in een studio in Zevenaar. We spelen voor ons plezier en treden een aantal keren per jaar op.heb je interesse neem dan contact met mij op ccr,beatles,stones,pink floyd,byrds,eagles, etc.

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Coverband uit Alkmaar zoekt gitarist of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 295x bekeken

Coverband uit Alkmaar zoekt gitarist of toetsenistBeste medemuzikanten, Wij zijn BleuBand uit Alkmaar. We bestaan ongeveer een jaar, en onze 5 huidige bandleden zijn allemaal redelijk gevorderde muzikanten van tussen de 40 en 60 jaar oud, die elkaar hebben leren kennen van de muziekschool en jam sessies. We oefenen zo iedere twee weken een avond in een studio in Alkmaar. Daarnaast willen we met enige regelmaat ook optreden op laagdrempelige gigs … meer »

David Bak

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 110x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop