Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 372x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de … meer »

Ramon Lamers

Nieuw Opterichten Meldic Black Metal

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 218x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 in de muziek gezeten als bassist. Ik zelf scream nu, en zou hier veder in willen Ik zelf heb de invloeden als wintersun, amaranthe, whithin temptation en slayer Ik zou graag de meldic black metal in willen met teksten over van alles Lijkt je het wat? Dan hoor ik graag van je jeffreybassist @ gmail .com 06 37 23 54 17

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Drummer/gitarist gezocht.

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 416x bekeken

hi ik ben thijs(17) en ik speel nu ongeveer 2 jaar gitaar. ik ben bezig met een band aan het oprichten en heb hiervoor nog. - sowieso een drummer. - mogelijk een extra gitarist. maar stel je voor je speelt een ander instrument en je bent geïnteresseerd dan kan je altijd nog een berichtje sturen want miscchien. is er nog plek voor jou. qua genres speel ik momenteel veel indie rock en metal … meer »

thijs

Solo-gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 1260x bekeken

Solo-gitarist gezochtVoor onze reeds geruime tijd succesvolle coverband SplendiD zoeken we momenteel een solo-gitarist. De band beschikt over 2 aansprekende leadzangeressen, een aantal zeer breed ervaren muzikanten op drums, bas en toetsen, een 2e toetsenist die vooral op sax meest ervaren is en een stabiele slaggitarist, die de akkoorden prima speelt voor de muzikale basis .... maar, we missen nog een solo-gitarist voor … meer »

Muzikantenbank user Louis SchellekensLouis Schellekens

"Moon as A house" zoekt toetsenist / gitarist en bassist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 424x bekeken

Drummer en frontzangeres zoeken nieuwe bandleden voor "Moon as a house". Wij wonen in Antwerpen en staan ook open voor digitale samenwerkingen. Genre: Alternative Indie (mystical) dream/dark-pop... Als de volgende nummers je ding zijn, stuur zeker een mailtje naar sarahbudts@*****.comhttps://m.youtube.com/watch?v=s36U7WpYahc https://m.youtube.com/watch?v=PXw3s3zBLLM Groetjes, Sarah

Muzikantenbank user Sarah BudtsSarah Budts

Oprichting van nieuwe band (Smooth Paradise) & label

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 649x bekeken

Mijn plan is om samen met een nieuw onafhankelijk platenlabel een nieuwe band te vormen. Smooth Paradise moet een nieuwe band vormen, een samensmelting van hardrock, pop, punk en electropop om een nieuw geluid te creëren en dit wordt uitgebracht via een nieuw label. De muziek die we maken moet toegankelijk zijn voor een groot publiek om te kunnen verkopen om te kunnen blijven investeren in de artiesten, … meer »

Khalid

Gitarist & drummer gezocht (Utrecht)!

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 591x bekeken

Wij, Teun en Dirk, vocalist/gitarist en bassist, zijn op zoek naar, heel kort gezegd: * Een ritmevaste, ondersteunend ingestelde drummer/drumster met gevoel voor subtiliteit * Een funky ingestelde slaggitarist(e) die het leuk vindt om te werken op basis van bestaande partijen, en die niet alleen met het plectrum, maar ook met de vingers uit de voeten kan. En waarvoor dan wel? We werken … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

Band Paeperkook zoekt uitbreiding (vocaal en/of instrumentaal)

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 440x bekeken

De band Paeperkook bestaat momenteel uit een zanger, accordeonist en een drummer. Ons repertoire bestaat uit covers van volksmuziek, schlagers, popmuziek. Zodra het weer mogelijk is, willen wij dit jaar optreden. Wij musiceren live, vaak wel met ondersteuning van begeleidingsmuziek. Ons doel is samen met veel plezier muziek maken. Af en toe maken wij ook studio opnames. Binnenkort gaan wij daar digitaal … meer »

Muzikantenbank user Jack SchlicherJack Schlicher