Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Helder (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Disco/ soul project band in oprichting zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 484x bekeken

Hoi, wij zijn bezig met het samen stellen van een band, vooralsnog een project, en willen lekkere disco en soul nummers gaan spelen. De bezetting nu is : 2 zangeressen, gitarist, drummer en bassist. Wij zijn op zoek naar een toetsenist om de band compleet te maken. Wij komen uit de kop van Noord Holland (Den Helder/ Julianadorp/ Anna Paulowna). Dus woon je in de buurt, of vind je een stukje rijden … meer »

Muzikantenbank user James CroquéJames Croqué

Coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 131x bekeken

Wij zijn een coverband in de kop van Noord Holland en zijn op zoek naar een ervaren zanger welke samen met onze zangeres de zang gaat verzorgen. Je bent niet alleen sterk in de lead maar ook koortjes gaan je makkelijk af. De band bestaat uit een zangeres, gitarist, toetsenist,drummer en bassist en hebben ruime ervaring op kunnen doen. Ons repertoire is breed en bestaat uit zowel pop, rock, disco … meer »

Roberto

Rockband zoekt gitarist in Den Helder, NH

Gitarist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 124x bekeken

Wij zijn allemaal rond de 16 jaar, maar mocht je jonger of ouder zijn en toch zin hebben om mee te doen is het ook goed. We zoeken vooral iemand die het leuk vind om muziek te maken en van alternatieve muziek houdt. We spelen veel verschillende stijlen muziek, waaronder Primus, Presidents of the United States of America, Rage against the machine, Rush en Tool. We zijn nog beginners dus wees niet verlegen.

Julia

Band zoekt zanger voor lead en backings

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 287x bekeken

Hoi! Wij zijn een groep ervaren en gezellige muzikanten en bezig met de opbouw van een repertoire. Wij spelen alles wat wij goede muziek vinden, zoals pop, rock, disco, jazz, bossa, blues, reggae, nederlandstalig. Klassiekers en nieuwere hits. Wij repeteren, totdat ons repertoire voldoende goed staat, wekelijks op woensdagavond in den helder. Wij hebben hier een eigen oefenruimte met opnamemogelijkheid. … meer »

Marjolein van den Berg