Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten coverband op zoek naar muzikanten! (Randstad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hoi! Ritmegitarist (27) en zangeres (19) zijn op zoek naar muzikanten om coverband op te richten. Genre richting de pop/rock/blues. Regio Randstad. Ervaring is handig, maar geen must. Enthousiasme en gezelligheid staan voorop. Doel is één of twee wekelijks te repeteren, vanuit daar kijken we verder naar eventuele optredens. Leeftijd is onbelangrijk. Geïnteresseerd? Stuur dan vooral een berichtje!

Muzikantenbank user MerelMerel

Doorstartende semiprof band zoekt ervaren zangeres (rep in Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 85x bekeken

Zing je net zo goed lead als (meerstemmige) backing en... wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende semiprof band met eigen repertoire en (betaald) optreden als doel, naar jou op zoek! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Als het nodig is repeteren we en dat doen we dan in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en parkeren). We hebben al diverse optredens gedaan. Heb je dus podiumervaring … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Ervaren jazz drummer gezocht

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 83x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren jazz bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 112x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Muziekdocent(e) Leerlingenorkest

Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 85x bekeken

Muziekdocent(e) LeerlingenorkestVoor het leerlingenorkest van Eensgezindheid in Heiloo zijn wij per september 2018 op zoek naar een enthousiaste docent(e)/dirigent(e) met veel affiniteit voor het werken met jeugdleden. Ons leerlingenorkest bestaat uit ongeveer 10 leden die met veel plezier elke week samenkomen om te repeteren. De repetities vinden plaats op donderdag van 19:00 tot 19:45 uur. Ons leerlingenorkest bestaat uit leerlingen … meer »

Eengezindheid

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 95x bekeken

Drums, guitar, bass en zangares, ervaren, amateur en enthusiast muzikanten, we zijn bezig een nieuwe band opbouwen. We zijn 52 jaar jong, muziek richting een mix van blues/soul/funky soms ook rocky. We zoeken een ervaren (niet professioneele) en enthusiast toetsenist, piano en hammond. Beth Hart, Etta James, Janis Japlin, Joss Stone, John Mayer, rhythm&blues; classics. Interesse? Stuur een bericht … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Disco/ soul project band in oprichting zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 484x bekeken

Hoi, wij zijn bezig met het samen stellen van een band, vooralsnog een project, en willen lekkere disco en soul nummers gaan spelen. De bezetting nu is : 2 zangeressen, gitarist, drummer en bassist. Wij zijn op zoek naar een toetsenist om de band compleet te maken. Wij komen uit de kop van Noord Holland (Den Helder/ Julianadorp/ Anna Paulowna). Dus woon je in de buurt, of vind je een stukje rijden … meer »

Muzikantenbank user James CroquéJames Croqué

Soul' O is opzoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 102x bekeken

Soul'O is opzoek naar een ervaren zanger. Soul'O is een live band uit de omgeving Haarlem Hoofddorp Amsterdam. Inze meerkoppige zangsectie wat zorgt voor een bijzonder geheel. We willen naast onze 3 zangeressen nog een zanger toevoegen. De ritme sectie bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. In de toekomst willen wij daar een blazers sectie aan toevoegen. Ons repertoire bestaat … meer »

Tonny