Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jaren '70 Blues/Rock band zoekt sologitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 96x bekeken

Wij zijn een jaren '70 band, omgeving Hoorn, en spelen verschillende stijlen. Veel nummers zitten momenteel in de Blues/Rock (niet de afgezaagde nummers). We bestaan momenteel uit slaggitaar/mondharmonica, bas en drums. We op zoek naar een enthousiaste sologitarist en een zanger met podiumervaring. We staan open voor nieuwe ideeen en stijlen!

Rene

Bassist gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 113x bekeken

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een bassist, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens … meer »

chris flippo

Ervaren jazz zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 104x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 114x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je een goede zangstem (zo niet, dan kan je ook reageren)? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Amsterdam? … meer »

Gaby Agsteribbe

Nederpop Live zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 194x bekeken

Nederpop Live zoekt gitaristDromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde GITARIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Nederpop Live zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Dromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde TOETSENIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Drummer gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een drummer, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens en geen must! We zijn serieus maar proberen … meer »

chris flippo

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trio

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trioBestaand trio zoekt nieuwe bassist, Style punky Stonerrock/ psychedelic/ 70's Wij Zijn enige jaren bij elkaar en hebben inmiddels een eigen sound/repetoir opgebouwd, veelal in Dropped C. We zoeken iemand die zich het repetoir eigen kan maken, eigen inbreng welkom! Het doel is optreden. Eigen oefenruimte in Avenhorn. [regio Hoorn / Amsterdam] Mail of App 0610284846

gi