Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor hitsong

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 58x bekeken

Voor een Nederlands/Engelse pop-act zoeken wij een zanger (24 t/m 32 jaar). Gevraagd: mooie stem, goede uitstraling en lef om show te kunnen maken. Ben jij een persoon die niet droomt, maar hard wilt werken? We bieden je een carrière in Zuid-Oost Azië en platendeal met Universal Music.

Jonathan

Whitecave zoekt bassist(e)!

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 79x bekeken

Whitecave is een symfonisch-progressieve rockband (50+) uit Alkmaar. Eigen studio, eigen materiaal, repeteren op donderdag of vrijdag. Zoeken een bassist(e) met kwaliteiten die naast ‘standaard bass riffs’ ook melodieus kan spelen. Of een creatieve gitarist die bas wil spelen. Verder is een goed gevoel voor humor naast de o zo nodige ‘klik’ ook zeer belangrijk Voor een impressie van gepubliceerde … meer »

Dick W

Bandleden voor 60s, 70s, 80s Punk/Garage/Classic Rock (cover)band (gitaar/bas/drums/zang)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 110x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Jorin, 28 jaar en ben sinds kort in Beverwijk komen wonen. Ik wil graag eens kijken of er hier en/of in de omgeving (Noord-Holland) een leuke band te starten is. Ik heb een voorliefde voor punk, garage, classic rock, pop & experimentele gitaarmuziek. Veelal uit de 60s, 70s en 80s, maar ook zeker van de latere tot huidige jaren. Los daarvan kan ik eigenlijk alle muziek … meer »

Jorin

Creative Musici Gezocht

Overig, Strijker en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 66x bekeken

Hoi ik ben een 18 jarige Percussionist/Slagwerker en zoek aanvulling voor mn ensemble. We zijn nu percussie, zanger, gitarist, harpist en bassist. Ik zoek nog een Cellist, toetsenist en "een ander tof instrument". Mn ensemble draait vooral om experimenteren en onderzoeken en niet het zoveelste cover bandje zijn. We zullen vooral eigen composities maken. We willen binnenkort een repetitie dag plannen … meer »

Lucas Jansen

Partyband Super Friday zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 82x bekeken

Een nieuw opgestarte band wat voortkomt uit een aantal bandjes die behoorlijk wat ervaring hebben opgedaan. Doel is om zeer geregeld op te treden met heel veel plezier, entertainen, het feestje maken ... Breed repertoire van vroeger tot nu, denk aan coldplay, bruno mars, maar ook police en david bowie, alles komt voorbij. Ben jij de zanger die enthousiast, gedreven is en kan entertainen. Twijfel … meer »

nico prent

Creatieve Musici Gezocht

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 71x bekeken

Hoi ik ben een 18 jarige Percussionist/Slagwerker en zoek aanvulling voor mn ensemble. We zijn nu percussie, zanger, harpist en bassist. Ik zoek nog een Cellist, Akoestische gitarist en toetsenist, "een ander tof instrument". Mn ensemble draait vooral om experimenteren en onderzoeken en niet het zoveelste cover bandje zijn. We zullen vooral eigen composities maken. We willen binnenkort een … meer »

Lucas Jansen