Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Tune zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 45x bekeken

The Tune zoekt een toetsenistHe muzikant! Wij zijn een 3 koppige band uit Hoorn die nu al iets langer dan een jaar actief is, en we hebben inmiddels al aantallen nummers en optredens gehad. Wij zijn om te omschrijven een pop/rock band, maar wat we maken is singer-songwriting muziek maar dan ver-rockt. Het enige wat we nog zoeken wat onze muziek voller maakt is een toetsenist die: - het begrip ‘less is more’ begrijpt - … meer »

Muzikantenbank user Stijn GroenlandStijn Groenland

Jaren '70 Blues/Rock band zoekt sologitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Wij zijn een jaren '70 band, omgeving Hoorn, en spelen verschillende stijlen. Veel nummers zitten momenteel in de Blues/Rock (niet de afgezaagde nummers). We bestaan momenteel uit slaggitaar/mondharmonica, bas en drums. We op zoek naar een enthousiaste sologitarist en een zanger met podiumervaring. We staan open voor nieuwe ideeen en stijlen!

Rene

Bassist gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 126x bekeken

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een bassist, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens … meer »

chris flippo

Ervaren jazz zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 110x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je een goede zangstem (zo niet, dan kan je ook reageren)? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Amsterdam? … meer »

Gaby Agsteribbe

Nederpop Live zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 229x bekeken

Nederpop Live zoekt gitaristDromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde GITARIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Nederpop Live zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Dromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde TOETSENIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Drummer gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 201x bekeken

Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een drummer, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens en geen must! We zijn serieus maar proberen … meer »

chris flippo