Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 53x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter

Mogelijkheid om aanbiedingen te lenen

Percussionist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 22x bekeken

Hallo meneer en mevrouw Individueel Ik bied u een lening aan van 4.000€ tot 10.000.000€ aan iedereen die het met rente van 2% kan terugbetalen voor iedereen die geïnteresseerd is om mij te schrijven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoeveel geld u wilt. Wij staan klaar om onze kandidaten tevreden te stellen binnen 72 uur na ontvangst van uw aanvraag. Dus als je een geldlening … meer »

aurelle

Gezocht Drummer en bassist!

Bassist en Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 189x bekeken

Daar onze band de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig is geweest zijn wij naarstig op zoek naar een drummer en bassist. Wij spelen met veel lol en enthousiasme covers uit de 60/70er jaren... Wij oefenen in principe op woensdag maar ook dat is bespreekbaar... Zin om te spelen..? Laat het ons weten! Mvg Without Theo 06-14140651

R

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonisten

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 148x bekeken

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonistenWij (boerenkapel de Rausdouwers uit Haarlem) zijn op zoek naar: Trombonisten; Baritonisten; Saxofonisten. Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en 1x in de maand op zondagmiddag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!! Kom je snel eens langs voor een bakkie?!info.rausdouwers@*****.com of bel naar 06-28572464

Karin Huijboom

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om voor een jaar op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is vanaf Juni 2018 op zoek naar nieuwe entertainers om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail voor ze maakt? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Komen gasten terug … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

(Pop)-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 113x bekeken

Pop-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e) om 1 keer per week mee te repeteren en uiteindelijk op te treden. De band richt zich op (pop)- en rockmuziek van de jaren 70 tot heden. Denk aan flink wat meezingers, vergeten 'golden oldies' en wat Top 2000-smeersel. Wel allemaal met een eigen 'tikkie ruiger'-randje. We hebben een eigen oefenruimte in Beverwijk. Repeteren is op verschillende … meer »

nick janssen