Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren jazz drummer gezocht

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 74x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren jazz bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 99x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Muziekdocent(e) Leerlingenorkest

Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 85x bekeken

Muziekdocent(e) LeerlingenorkestVoor het leerlingenorkest van Eensgezindheid in Heiloo zijn wij per september 2018 op zoek naar een enthousiaste docent(e)/dirigent(e) met veel affiniteit voor het werken met jeugdleden. Ons leerlingenorkest bestaat uit ongeveer 10 leden die met veel plezier elke week samenkomen om te repeteren. De repetities vinden plaats op donderdag van 19:00 tot 19:45 uur. Ons leerlingenorkest bestaat uit leerlingen … meer »

Eengezindheid

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 91x bekeken

Drums, guitar, bass en zangares, ervaren, amateur en enthusiast muzikanten, we zijn bezig een nieuwe band opbouwen. We zijn 52 jaar jong, muziek richting een mix van blues/soul/funky soms ook rocky. We zoeken een ervaren (niet professioneele) en enthusiast toetsenist, piano en hammond. Beth Hart, Etta James, Janis Japlin, Joss Stone, John Mayer, rhythm&blues; classics. Interesse? Stuur een bericht … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Disco/ soul project band in oprichting zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 472x bekeken

Hoi, wij zijn bezig met het samen stellen van een band, vooralsnog een project, en willen lekkere disco en soul nummers gaan spelen. De bezetting nu is : 2 zangeressen, gitarist, drummer en bassist. Wij zijn op zoek naar een toetsenist om de band compleet te maken. Wij komen uit de kop van Noord Holland (Den Helder/ Julianadorp/ Anna Paulowna). Dus woon je in de buurt, of vind je een stukje rijden … meer »

Muzikantenbank user James CroquéJames Croqué

Soul' O is opzoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 97x bekeken

Soul'O is opzoek naar een ervaren zanger. Soul'O is een live band uit de omgeving Haarlem Hoofddorp Amsterdam. Inze meerkoppige zangsectie wat zorgt voor een bijzonder geheel. We willen naast onze 3 zangeressen nog een zanger toevoegen. De ritme sectie bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. In de toekomst willen wij daar een blazers sectie aan toevoegen. Ons repertoire bestaat … meer »

Tonny

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 208x bekeken

Wij, War Pigs, een Black Sabbath tribute band met gezamenlijk veel ervaring, zoeken een gedreven, strakke, goeie, energieke gitarist met ervaring, die ons naar een higher level brengt zodat we het podium op kunnen knallen. Kennis van Black Sabbath is echt een must! Leeftijd is niet echt belangrijk. Stage presence wel! Wij spelen voornamelijk nu het vroege rauwe werk. Heb jij de kwaliteiten om … meer »

Joey D

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis