Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 404x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 438x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

Percussionist voor akoestische band gezocht

Geluidstechnicus en Percussionist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 281x bekeken

Onze 4-koppige formatie zoekt met spoed een percussionist, die ertoe bereid is, iedere 2e dinsdag van 16.00 uur tot 20.30 uur te oefenen en uiteraard tijdens de verschillende gigs onze covers --vanaf eind jaren zestig tot nu -- uit te voeren . De setlist bevat ook uit een klein aantal eigen nummers. Naast een gezellige en energieke repetitie hebben we meer te bieden. Een prachtige oefenruimte, PA-installatie … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Timbalero gezocht voor salsaband Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 299x bekeken

Timbalero gezocht voor salsaband ArnhemHa Percussionisten, Onze timbalero is voor een tijd uitgeschakeld en daarom we zijn op zoek naar een enthousiaste stokkentovenaar die ons voor langere tijd kan ondersteunen. Wij repeteren woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken in Arnhem Zuid. Voor meer informatie over ons repertoire www.catambu.nl. Groetjes Marijke

Marijke Bruin

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 557x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Orkest zoekt slagwerkers

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 413x bekeken

Orkest zoekt slagwerkersDe West Arnhemse Muziekvereniging, een gezellig fanfareorkest met ruim 30 leden zoekt een slagwerker voor de percussiepartijen en een melodisch slagwerker. Ook een paukenist is van harte welkom. We repeteren elke maandag van 19.30 tot 21.45 in ons clubhuis in Arnhem west. Optredens 6x per jaar. Zie www.wamv.nl voor meer informatie.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 915x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits