Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana Tribute Band zoekt inval percussionist

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Hoi, Wij zijn Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo en zijn op zoek naar een goede percussionist die in kan vallen als een van onze beide percussionisten voor een optreden niet beschikbaar is. Dus iemand die het misschien te druk heeft om vast in de band te spelen maar het wel leuk vindt om af en toe in te vallen is van harte welkom. Gezien het niveau van onze band zoeken we geen beginner maar … meer »

Bill

Percussionist Drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 469x bekeken

Percussionist DrummerBij onze band Taksie, draait het om de gezellige sfeer. Wij genieten ruim 25 jaar een redelijke faam in onze omgeving. Huidige bezetting; Zanger en verteller Jos, accordeonist Ko, Slaggitaar en zang Peter, bassist en zang Ruud, en vacant een drummer percussionist. Gevarieerd repertoire; Rowen Heze, Rocco Granata, Wil Tura, Texas Tornado's, Freddy Quinn. wij repeteren in Casteren. neem geheel vrijblijvend … meer »

Muzikantenbank user Rudolf GeboersRudolf Geboers

Zanger(es), toetsenist en cahonspeler

Percussionist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 312x bekeken

Bandje met de naam Bentje (ja echt!) zoekt uitbreiding. Tot nu toe spelen we Americana, Blues en Folk. Ook meer Jazzy of andere inbreng is ook prima. Na het spijtige afscheid van onze 2 zangeressen willen we graag verder. Tot nu toe oefenen we 1 keer per 14 dagen. Als het goed weer is lekker in de openlucht bij mij op de boerderij onder het afdak. Zitten in de buurt van Zwolle/Dalfsen. Mocht je … meer »

H Terpstra

Symfonie orkest zoekt slagwerkers!

Percussionist en Strijker gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 331x bekeken

Symfonie orkest zoekt slagwerkers!Het Symfonie Orkest Haerlem zoekt 3, liefst 4, slagwerkers voor onze concerten in november a.s. Maar we kunnen zeker ook 1e en 2e violisten en een enkele cellist gebruiken! Een vaste paukenist is ook zeker welkom! Je kunt je aanmelden bij mij. Orkestbeheerder SOH. Meld je vooral aan!! Zie ook onze website: www.symfonieorkesthaerlem.nl

Muzikantenbank user Bastiaan RegoortBastiaan Regoort

Ervaren Djembé / Dundun speler gezocht

Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Bayassa, een West-Afrikaanse percussieband, bestaat inmiddels zo'n 15 jaar. Wij zoeken enthousiaste nieuwe bandleden met ervaring in het spelen van de Djembé en/of Dundun. We repeteren elke zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur in Popradar (Den Haag). Mocht je interesse hebben, kom eens langs om kennis te maken en mee te spelen. Bel Eddie voor een afspraak: 06-13561026

Marc van den Boom

Nog plek voor een drummer in muziekworkshop Noord-Frankrijk (Harcigny)

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 241x bekeken

Nog plek voor een drummer in muziekworkshop Noord-Frankrijk (Harcigny)We zoeken nog een drummer voor onze muziekweek in Frankrijk waarin we onze tanden gaan zetten in stukken uit o.a. Griekenland, Ethiopië , Iran en Zuid-Afrika en. Het wordt een vol programma met veel spelen en prima verzorgd! Rebetiko wordt wel de Griekse blues genoemd. Muziek met typische harmonische wendingen, soms opzwepend, soms lyrisch. Naast de 4/4 komen we ook wat afwijkende maatsoorten tegen. … meer »

Michel Fabre

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie band

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 383x bekeken

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie bandRuben Heuvel en Kimberly Peters zijn opzoek naar muzikanten en vocalisten om een indieband te vormen met een california leaning sound (melancholisch, harmonieeen), en een ambienty en textural backdrop om zo tot een cinematische ervaring te komen live. We willen graag nummers over de human experience schrijven en willen daarbij dus ook een volledige productie aanzetten (van zelfgemaakte visuals, videoproductie … meer »

Muzikantenbank user Ruben van den HeuvelRuben van den Heuvel

Big Band Bollenstreek zoekt een Percussionist

Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 323x bekeken

Big Band Bollenstreek zoekt een PercussionistBig Band Bollenstreek zoekt een Percussionist. We zijn een enthousiaste 19 mans band met Swing, Latin en Pop repertoire. We repeteren wekelijks op donderdagavond in Buitenkaag (Haarlemmermeer). De meeste arrangementen zijn speciaal voor ons geschreven en zijn voor Percussie ook zeer interessant. Naast instrumentale nummers hebben we ook vocals voor onze uitstekende zangeres Corine Schols. Kijk voor … meer »

Muzikantenbank user Ferry van ZijpFerry van Zijp

Poporkest zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Poporkest zoekt enthousiaste percussionistFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste percussionist.

Frank Dirne