Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Recent gestarte Folk-Band zoekt mede-muzikanten

Accordeonist, Overig en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 188x bekeken

Recent gestarte Folk-Band zoekt verdere invuling met Toetsenist, Accordeonist, Fluitist. Ook nog kunnen zingen zou mooi zijn. Huidige bezetting: Bassist. Slaggitaar/zang, Sologitaar/mondharmonica/zang. Allen pensionado. Lezen bladmuziek. Meerstemmige zang. Focus van de muziek ligt op Iers, Keltisch, Folk, maar ook wel Pop jaren 60/70/80. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Beschikken over eigen goed ingerichte … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 198x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Zanger zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 149x bekeken

Zanger zoekt gitaristHoi! Ik ben een zanger. 51jr. Wil graag muziek maken met een akkoestische gitarist. In eerste instantie covers van Sting, The Editors, Teddy Swims, Lauren Daigle, INXS, Elbow, Post Malone, maar sta open om andere genres, stylen te doen. Zou t leuk vinden om naar n doel toe te werken. 6 a 10 nummers en dan een klein optreden. Voor familie, vrienden, in een kroeg? Zullen we is bellen om te kijken … meer »

Muzikantenbank user PaddyJo TrotzkiPaddyJo Trotzki

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 215x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Pink Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 182x bekeken

Pink Tribute zoekt toetsenistij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick

Drummer zoekt band tussen Arnhem en Doetinchem

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 136x bekeken

Ik ben Albert (50), een drummer met veel ervaring en kom uit Giesbeek. Mijn ervaring is voornamelijk de laatste tijd rock classics met uitstapjes naar blues, country, Nederpop/rock, vroeger heb ik ook in het commerciële circuit gespeeld. Ik ben geen proff. maar een gedreven, strakke drummer die zich kan aanpassen aan de situatie. Ook is het fijn als er een eigen wending aan nummers gemaakt kan worden, … meer »

Albert

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 200x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick