Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 202x bekeken

Hey, Ik ben Pascal, 21 jaar, woon in Maastricht. Ik speel al een aantal jaar gitaar, voornameleijk op mijn slaapkamer :) Tot nog toe heb ik niet veel ervaring met samen spelen en wil graag muziek maken met andere muzikanten, mogelijk in een band. Ik speel voornamelijk elektrische en akoestiche gitaar, soms simple dingen op ukulele, basgitaar en piano maar daar ligt niet mijn vaardigheid. Mijn … meer »

Pascal Jacob

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 413x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 150x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Mandoline speler (m/v)met goede zangstem

Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 131x bekeken

Wij zoeken voor een doorstartende Americana/Country band een goede mandoline speler die ook goed kan zingen, zowel lead als harmonie. Meerstemmige zang is erg belangrijk bij ons en we besteden daar graag veel aandacht aan. Het repertoire is gericht o.a. op songs van The Other Favorites, Brothers Camatose, Old Crow Medicine Show, The Steeldrivers, Venice en diverse andere soortgelijke artiesten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Sinds kort ook Gypsy Jazz. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 360x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 282x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans