Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 294x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 230x bekeken

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!Hashtag zoekt versterking! Omgeving Noord Oost Friesland Wij zijn Hashtag, vierkoppige coverband bestaande uit gitarist, bassist, drummer en zangeres. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. We spelen verschillende soorten rock, van classic tot indie en van 70s tot 10s. Lekker spelen staat bij ons voorop, maar we treden ook een paar keer per jaar op en willen … meer »

Hashtagfriesland

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 295x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen

Allround en veelzijdige gitarist

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Allround en veelzijdige gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums en keyboards (de gitaar partijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

Drummer looking for Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 458x bekeken

Hi there, I'm a 26yo drummer based in Amsterdam, looking for musicians to start a project with. I'm looking to begin jamming with some people at any levels and start to develop a sound that could turn into something more promising. I like The Red Hot Chili Peppers, REM, Pearl Jam, Led Zeppelin, Black Sabbath, but will play anything really. Text me on WhatsApp +31615558099

Kevin

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLF

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 234x bekeken

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLFHi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten houden!'' Ook zijn we in gesprek om als voorprogramma te spelen voor de schotse band Gallus (Marshall Records). Echter … meer »

Muzikantenbank user Dick WolfDick Wolf

Gitarist

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 219x bekeken

Country band zoekt Gitarist Helaas is door verandering in werk onze Gitarist genoodzaakt te stoppen. Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze Country band solo zou ook mooi zijn We repeteren 1x in de 14 dagen We zijn niet meer de jongste maar leeftijd is niet echt belangrijk We komen uit de buurt van Emmen Geen druk op om direct op te treden plezier vinden we vooral belangrijk

K.de K.

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 227x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma