Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Toetsenist zoekt contact met leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 338x bekeken

Toetsenist zoekt contact met leuke bandVroeger veel muziek gemaakt (in bands met wisselende samenstelling), toen heel lang niet meer en nu toch weer zin om het op te pakken. Ik zoek 50+-muzikanten in een bestaande band, bijvoorbeeld elke twee weken repeteren, een paar keer per jaar optreden, gezellig breed repertoire. Liefst ergens tussen Culemborg en Noord-Limburg. Ik heb een Hammond combo, leslie en Roland PF65.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 353x bekeken

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenistPolyphonics is een vier-koppige semi-akoestische band bestaande uit 3 gitaristen/ zangers en 1 zangeres. We komen uit Rotterdam en omgeving en repeteren 1x in de 2 weken, meestal op vrijdagavond. Wij zoeken een nieuwe 4e Polyphonic omdat onze gitarist door omstandigheden helaas moest stoppen. Gitaristen maar zeker ook toetsenisten/pianisten kunnen reageren! We spelen op semi-professioneel niveau en … meer »

Wies Kamstra

Gitarist/zanger gevraagd

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

Vroeger maakten we muziek en dat zijn we opnieuw op gaan pakken. Helaas is onze zanger/gitarist ons ontvallen. Wie vindt het leuk om af en toe samen te spelen en bij gelegenheid een keer op te treden? In kleine bezetting (drums-toetsen-gitarist/zanger) maar dat kan groter worden. Omgeving Noord-Limburg/Oost-Brabant/Gelderland.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 186x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

Blazers gezocht voor klezmer / wereldmuziek

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, …) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast spelen we allerlei andere wereldmuziek, zoals uit de Balkan of uit Zuid-Amerika. Spreekt dit je aan … meer »

Kevin