Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 777x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonistBen jij een gepassioneerde trompettist/Flügelhornist of (bas)trombonist? Wil je schitteren op het podium tijdens leuke concerten en internationale festivals? En droom je ervan om in de Tirolertent op de Zwarte Cross te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een trompettist/Flügelhornist en een (bas)trombonist om ons orkest te versterken. Bij ons kun … meer »

Muzikantenbank user Jan-Joris HelingJan-Joris Heling

Loud Hailer zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 211x bekeken

Nieuw startende bluesrock band zoekt een basser die ons repertoire stevig ondersteunt. Bezetting Loud Hailer nu: ervaren topzanger, te gekke, strakke drummer, en 2 ervaren gitaarhelden. Wie voelt zich uitgedaagd om met Loud Hailer stevige bluesrock nummers te spelen? repetities 2 wekelijks of vaker als nodig in Studio Havana in Nijmegen laat je maar horen! Groet Hans

Hans Timmermans

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 327x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 194x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 222x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

Allround coverband Crossroads zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 307x bekeken

Wij zijn Crossroads een allround coverband uit Katwijk die bestaat uit een drummer, 2 gitaristen en een bassist. Onze zangeres heeft de band verlaten en we zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Onze leeftijd is 50 en 60 plus. We oefenen wekelijks op donderdagavond in Katwijk. Spelen nummers van Amy Winehouse, Melissa Etherige, Anouk, Bonnie Raitt, Shocking blue, Heart, de Dijk enz........ Lijkt … meer »

Adri van der Plas