Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gitarist (29, man) zoekt bandje/ iemand om muziek mee te maken

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 225x bekeken

Gitarist (29, man) zoekt bandje/ iemand om muziek mee te makenDag allemaal! Mijn naam is Mark, en ik ben 29 jaar. Woonachtig sinds kort in Bunschoten-Spakenburg. Speel nu een aantal jaren akoestische, maar met name elektrische gitaar. Heb een manson cort I serie van matt bellamy, plus speel ook nog piano. Ik zoek 1 of meerdere om samen muziek mee te maken in de pop/rock stijl. Denk hierbij aan coldplay, twenytonepilots, muse!! , rammstein kan ik ook waarderen. Liefst … meer »

Muzikantenbank user Mark TimmermanMark Timmerman

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 179x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Zoek andere muziekanten om mee te spelen.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 246x bekeken

Hoi ik ben Rens 37 jaar uit Alkmaar. Ik speel gitaar zo wel akoestische als electrische en heb een box vol met effecten. Ik vind het leuk om zelf mooi klinkende chorden bij elkaar te vinden voor een chord progressie.dan zoek ik de juiste toon lader er bij zodat ik er een mooie melodie bij kan maken. Om te zingen Ik schijf er soms tekst bij. Echt solo's spellen kan ik niet, dus als dat wel jou ding … meer »

Rens

Country zanger zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 352x bekeken

Howdy folks. Mijn naam is Manfred Rohling en ben 53 jaar oud en zit al sinds mijn 16e in de muziek en sinds 2016 ben ik overgestapt naar de country. Ik speel gitaar, bas en een klein beetje mandoline. Ik kom zelf uit de regio van Emmen. Ik ben op zoek naar een zangeres die mijn passie voor de country wil aanvullen tot een duo en misschien in de toekomst een band. Een zangeres met dezelfde passie, … meer »

Muzikantenbank user Manfred RohlingManfred Rohling

Hot Stew zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Serveer jij je toetsenpartijen het liefst uit met de nodige groove? Met geregeld een fijne solo on the side? Grote kans dat jij je nieuwe band hebt gevonden. Wij zijn Hot Stew. Een energieke negenkoppige coverband, met vooral soul, funk en pop op het menu. We hebben inmiddels aardig wat toffe optredens achter de rug, en ook de komende maanden volgen er leuke gigs. Die speelt onze huidige toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Roel van EerdewijkRoel van Eerdewijk

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke bandErvaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band op niveau. Bekend met spelen in diverse stijlen (blues, rock en symfonische rock, jazzy). Ervaren op podia met elektrische en akoestische gitaren. 65 jaar jong en nog even enthousiast en gemotiveerd als een dertiger! Muziek maken is mijn leven. Kijk op mijn website www.detremain.nl om meer van mij te weten. Bij interesse graag reageren via deze site....

Muzikantenbank user Erick DetremainErick Detremain