Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Gezellige pretentieloze drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 155x bekeken

Hoi hoi ik zoek een gezellige classic-rock/blues/funk coverband om lekker mee te spelen. Mijn spullen zijn op orde en ik heb een playlist op spotify met over de zeven uur muziek met nummers welke ik speel / gespeeld heb. Zou ook overdag kunnen repeteren. Optreden zo nu en dan motiveert om ergens naar toe te werken maar is geen must.

Han Leunk

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassistHey, ik ben Ryan en ik zing en speel lead en slaggitaar. Ik zoek een drummer en een bassist. Ik schrijf eigen werk, dat is vrij stevig, ik speel ook shred solo's. Ik hou wel van allerlei stijlen. Heb zo'n 40 nummers klaar liggen met eigen songs & covers die in de kroeg leuk zijn om te doen. Ik heb ruime ervaring met optredens. Ik zit in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Mail … meer »

Rein

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 400x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 139x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 388x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Bassist zoekt "steady rolling " pop/rockband

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 142x bekeken

Hello there, Stuwende en gedreven bassist zoekt een solide rock, bluesrock of poprock band om in te stappen. Omgeving Zaanstad/Amsterdam. Ben op zoek naar een "stevige" band met een mix van "up tempo" alswel "slow beat songs". Ben geen voorstander van het ellenlang "doodspelen" van nummers in een oefenruimte. Hebben jullie eigen werk ,...... dan is dat natuurlijk top. Een mix van eigen/ covers … meer »

Muzikantenbank user Frans HeyFrans Hey