Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 151x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Bassist (55+) gezocht voor gezellige band uit Assen

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 194x bekeken

Onze pas toegetreden bassist heeft omwille van medische redenen onze band helaas vroegtijdig moeten verlaten. Speel je basgitaar, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs en ballads uit the 60’s, 70’s, 80’s en 90’s en we repeteren op een plezierig volume-niveau. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 231x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

(contra)bassist(e) gezocht voor wereldmuziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 133x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een (contra) bassist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 404x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum