Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospel/Worship Bassist.

Bassist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 56x bekeken

Gospel/Worship Bassist.Hallo, Na 12,5 jaar als gitarist te hebben gespeeld in een coverband heb ik al een hele tijd de behoefte om mijn eerste liefde weer op te pakken, de bas! Al een tijdje ben ik aan het rondkijken of er ergens een gospel/worship band is die een bassist zoekt.. Helaas blijkt dat nogal een speurtocht dus nu via deze weg is proberen! Speel jij in een gospel/worship band en zoek je een bassist dan … meer »

Muzikantenbank user Erwin SandersErwin Sanders

Bassist / contrabassist zoekt Americana of Blues

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 58x bekeken

Gedreven bassist / contrabassist met voldoende ervaring om een band vooruit te grooven. Ik zoek vooral gezellige mensen met voldoende drive om een bandje gezellig en uitdagend te houden. Het is mijn doel om vooral leuke optredens te doen. En ik heb voldoende contacten om dat ook te kunnen regelen. Stijl: Swing Blues, Bluegrass, Roots https://open.spotify.com/track/63HcjkGnRhidYiJJSdglQp?si=c08cac626ede4e63 Website: … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Bassit zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 101x bekeken

hoi allemaal ik ben een bassit in de buurt van meierijstad. ik ben 65+ en speel ongeveer 8 jaar basgitaar alles zelf aan geleerd ik zoek aansluiting bij een band met een beetje het stevige werk stones-satus quo-iron maiden dat soort werk een beetje minder hard mag ook

narus

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Hey hey! Wij zijn Renée (drummer), Tijn (gitarist/vocals) en Wolf (ook gitarist). Samen maken wij al een tijdje muziek, maar missen eigenlijk nog een bassist om onze sound compleet te maken. Het liefst geen beginner, maar je hoeft echt geen pro te zijn. Ook hebben we nog backing vocals nodig, dus als je dat tof zou vinden om ook te doen is dat alleen maar goed. Op het moment zijn wij bezig met … meer »

Renée Kortenoever

Rockende broers zoeken Bassist en Gitarist om rock/blues band te vormen-HILVERSUM

Bassist en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 215x bekeken

Wij, twee rockende broers op Drums en (slag)Gitaar met ruime podium ervaring willen na 2 jaar weer een band beginnen waar het accent op rock en blues ligt. Wij zijn op zoek naar een Bassist en (solo)Gitarist. Covers e/o Eigen werk, alles ligt open. Doel is om lekker te spelen 1-of 2 wekelijks (HILVERSUM) en als het ergens naar begint te klinken weer dat podium op te klimmen, blijft toch het mooiste … meer »

Muzikantenbank user Michiel EdwardsMichiel Edwards

The Apple Beatle tribute band zoekt bassist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 208x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist met Beatles bloed. Ons repertoire bevat vooral de 60’er jaren en wat uitschieters naar later. Repeteren doen we op dinsdag- of woensdagavond in Apeldoorn. De bedoeling is een keer per maand een optreden. Op verzoek stuur ik ons repertoire toe. Voor een auditie nemen we rustig de tijd. Dus geen afraffeluurtje. Ben jij degene die we zoeken? Bel vrijblijvend … meer »

Muzikantenbank user Hans van BarenHans van Baren

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Emmen (Drenthe) | 168x bekeken

Wij zijn Reuring, een bluesband in de stijl van swingend met een randje. Denk van the Paladins tot Red Devils en verder. We doen dit wel op een eigen manier, namelijk in het Drents met eigen teksten en eigen interpretaties. We zijn dus op zoek naar bassist die met ons, drummer, zanger/mondharmonica en gitarist mee wil op deze muzikale reis. We oefenen in Emmen en hopen daar mee ook optredens te … meer »

Mepschen

Muzikant zoekt leden voor 'n band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 269x bekeken

In mijn studio/repetitieruimte in Amsterdam-Noord heb ik nog tijd/ruimte (dinsdagavond of in het weekeinde) voor een band. Ik, gitarist (eventueel bassist) wil daar werken met een coverband aan vooral dansbare muziek: R&B, groove, up- tempo rock, pop, hiphop, whatsoever, als het maar swingt. Teneinde swingend en dansend publiek voor mijn neus te zien tijdens optredens, die ik zo'n keer of twee per … meer »

Gijs Geleijnse

Beginnend bassiste zoekt drummer/gitarist om te jammen

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 311x bekeken

Beginnend bassiste zoekt drummer/gitarist om te jammenHoi allemaal! Mijn naam is Eva, 29 jaar en inmiddels een jaar of anderhalf in het bezit van een basgitaar. Heerlijk om daar iedere dag op te spelen, maar hoe tof zou het zijn om dit samen met een gitarist/drummer en evt vocalist te doen! Mijn stijl is vooral rock - denk aan Muse en Bad Omens. Het lijkt me tof om samen te jammen, maar ook om zelf nummers te schrijven en uiteindelijk op te treden. Interesse? … meer »

Muzikantenbank user EvaEva