Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band.

Bassist zoekt band in Almere (Flevoland) | 151x bekeken

Bassist 70+ zoekt band of muzikanten die een band willen vormen in omgeving Almere. Stijl sixties, seventies, eighties, pop, rock, country e.d. Geen hardrock. Heb ruime band en podium ervaring.

N.Bruijne

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 179x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

Bassist/drummer/saxofonist gezocht voor jazz band

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 220x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een bassist, drummer en saxofonist (zelf speel ik piano). Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen iedere 2 weken op een zondagmiddag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek te schrijven. We … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

(contra)bassist(e) gezocht voor wereldmuziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 93x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een (contra) bassist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

Funky bassist available

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 369x bekeken

Funky bassist availableHello everyone, I do not speak Dutch yet, but I believe music does not barriers ;) My name is Cristiano, 33-year old bassist from Italy, living in the NL since 18 months approx. with a long-term plan to stay here. I am located in Utrecht. I have a significant experience in live performances and I am now looking for a new adventure. I am a quite versatile but my playing style is definitely fit … meer »

Muzikantenbank user CristianoCristiano

Nieuw op te zetten band in Eindhoven zoekt 40+ ers: (solo) gitarist, bassist en toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Wij - drummer en zangeres - zoeken nog een solo-gitarist, gitarist, bassist en toetsenist om samen rock- en pop nummers te spelen. We willen ook gaan werken aan eigen nummers, en hebben al wat ideeën. We gaan wekelijks oefenen in Eindhoven (of directe omgeving) en zoeken 40+ ers of muzikanten die met 40+ ers in een band willen spelen. Dus alleen reageren als je daaraan voldoet! Geen probleem … meer »

music lover