Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Gitarist/ beginnend zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 163x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, … meer »

Elian

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 528x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Metal band looking for Guitarist.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 401x bekeken

Metal band is seeking a guitarist, 6-string baritone, or 7-string with drop A tuning. Band is influenced by death/black/slam/ and modern metal, such as Arch Enemy, Lamb of God, Rivers of Nile,fit for an autopsy and may more . Looking for someone who is motivated as well as willing and able to play shows. Band is based in Amsterdam.

metalk

Gitarist met zangstem zoekt gitarist met zangstem.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 252x bekeken

Gitarist met zangstem 60+ niveau gevorderd, kop van Noord Holland, zoekt gitarist met zang stem. doel; semi-akoestisch spelen op een aanvaardbaar geluidsniveau. en de uitdaging aangaan tot het spelen van bv. Supertramp-give a little bit, Oasis-don'look back in anger, Eagles-Tequila sunrise en andere popklassiekers. bv. nummers uit de 60jaren tot nu. Eventueel later een bredere bezetting met bas … meer »

wil kooijman

Gitarist / Zanger & Drummer gezocht voor Funk-Rock band Sundaze uit Amsterdam

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 972x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Gitarist / Zanger & een nieuwe Drummer, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys