Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist of pianist. Muziekstijl: pop

Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 44x bekeken

Hoi muzikant. Leuk dat je deze advertentie leest. Ik ben een 51-jarige, representatieve zangeres (amateur), woonachtig in regio Alkmaar. Jarenlang heb ik in verschillende bandjes gezongen. Ik ben echter van mening dat mijn stem zich beter leent voor akoestisch werk (hoewel niet iedereen het daarmee eens is). En wie weet speelt mijn leeftijd ook een rol dat ik behoefte heb aan minder 'herrie' van … meer »

Stera

Strange Kind of Band

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 446x bekeken

Wie oh wie heeft er zin in en het lef voor om in een band te spelen? Het is een band in oprichting waar plezier voorop staat en waar het niveau (nog) niet hoog is. Het is de bedoeling om met een breed repertoire te spelen van wat we zelf leuk vinden met de genres Pop, Rock, Glamrock en Blues. Er wordt gezocht naar een Gitarist M/V en Toetsenist M/V We zijn op zoek naar nog 1 gitarist die bij voorkeur … meer »

Muzikantenbank user Laurens KonijnLaurens Konijn

Creatieve gitarist gezocht voor nieuwe band

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 159x bekeken

Creatieve gitarist gezocht voor nieuwe bandWij, drumster (50), zangeres (47) en bassiste (57), zoeken een creatieve gitarist in Hilversum of omgeving. De gitarist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek denken we aan kleine akkoorden en repetitieve licks en riffs zoals bijvoorbeeld Portishead en PJ harvey die gebruiken. Het lied is leidend voor de sfeer en kan soms zwoel jazzy zijn, maar soms ook strak en stevig. … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Poets of Paradise zoeken naar bandmembers (Drummer, Bassist en een Toetsenist)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Hai, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. ik en mijn andere bandmate (Gitarist Maurijn 23) zijn een band begonnen Poets of Paradise. Ik ben zelf een zangeres en we zijn opzoek naar muzikanten (Bassist, Drummer en een Toetsenist) die met mij en de gitarist in de band willen zijn. Een orginele muziek (zelf gemaakte liedjes) maken dat Pop-Punk mix Indie-Pop is, als je wil kunnen we het ook samen lyrics … meer »

Muzikantenbank user PoetsOfParadisePoetsOfParadise

Vorming band regio Amsterdam/Haarlem

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Hallo allen, Mijn naam is Thomas en ik ben 21 jaar. Het lijkt mij echt super tof om een band te gaan vormen en muziek te maken! Het liefst zou ik eigen materiaal willen maken. Bands waar ik veel naar luister zijn o.a. The Red Hot Chili Peppers, Smashing Pumpkins, Muse, Royal Blood en Oasis. Ik speel nu een tijdje drums, maar hiervoor heb ik een aantal jaren gitaar gespeeld, piano en basgitaar kan … meer »

Muzikantenbank user Thomas MaatThomas Maat

Goede gitarist gezocht met soul!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 237x bekeken

Goede gitarist gezocht met soul!The Southern Soul Collective is op zoek naar een goede gitarist. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan spelen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen partijen kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi Staton. Website: … meer »

Joep Wetzels

Progressive metalband zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 3 enthousiaste muzikanten en we willen graag weer aan de slag nu het weer mogelijk is om samen te komen om te spelen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau, of … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Gezocht : Slag / Solo gitarist gevraagd !

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 494x bekeken

Hallo , Voor onze band zoeken wij een leuke gezellige gitarist. Wij zijn een band uit Zaandam en spelen 60/70/80 en 90 er jaren muziek. Je moet denken aan nummers van The Stones , Beatles , Dire straits, Van Morrison , De dijk , Joe Bonemassa, Golden Earring. Kortom veel verschillende stijlen van nummers. Heb je interesse om bij een gezellige band te spelen ? Groet , Bart.

Bart van Putten