Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist/zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 527x bekeken

Slaggitarist/zanger zoekt bandPensionado met ervaring in bands en optredens. Rock/country/blues/soul: songs vanaf sixties-heden. Gezellig repeteren wel met als doel regelmatig optreden zodra het kan. Liefst gedeeltelijk leadzang, verder 2e stem/background. Woonachtig in de provincie Utrecht, auto beschikbaar. Mvg Rob

Rob

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 385x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 707x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 432x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 440x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Yamaha QL1 mixer

DJ zoekt band in Namen (België) | 495x bekeken

Yamaha QL1 mixerWell maintained and fully functional Yamaha QL1 mixer The rack-mountable QL1 features a 16 + 2 fader configuration, 16 inputs and 8 outputs locally as well as 32 mono and 8 stereo mix channels. Asking: 3100 € Please contact email: ugear15647@*****.com for urgent requirements.

Hificentre