Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesrock/classic rock Gitarist zoekt bandleden!

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 136x bekeken

Om maar even met de deur in huis te vallen, Gitarist zoekt band(leden) qua genre ben ik op zoek naar bluesrock/classic rock en de moderne verlengdes hiervan. denk Cream, SRV, AC/DC, aerosmith, guns n roses, Hollywood vampires, dirty honey, etc. Natuurlijk is eigen inbreng welkom, helemaal gezien het doel is eigen materiaal te maken. Qua omgeving zoek ik in Noord Limburg of eventueel omgeving … meer »

Muzikantenbank user Quinn LeeuwQuinn Leeuw

Beginnende toetsenist zoekt coverband

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 115x bekeken

Hoi, Leuk dat je dit leest. Ik ben een 55-jarige toetsenist met beperkte ervaring maar groot enthousiasme, die aansluiting zoekt bij een bestaande band. Na een aantal jaren piano geleerd te hebben, heb ik de afgelopen vijf jaren les gevolgd in de jazz pop rock afdeling van de muziekacademie van Ekeren, waar ik onder andere keyboard heb leren spelen in een band. Helaas was dit steeds met jaarlijks … meer »

Muzikantenbank user Philip Van der HeydenPhilip Van der Heyden

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 98x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalIk ben Mitch, ik ben 17 jaar en ik speel gitaar, ik speel vooral de genres blues en jazz maar hou me ook bezig met rock pop en country, ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en het lijkt me leuk in een band te spelen,ik zou het niet erg vinden om covers of eigen liedjes te spelen en leeftijd maakt me ook niet uit jong of oud geen probleem, heb je een band of wil je een band oprichten? Laat me … meer »

Mitch verkoelen

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 116x bekeken

Hallo, Ik, 59 jaar, ervaren bassist speel in een eigen band. 1 x 2 weken op dinsdag repeteren en wellicht in 2021 een paar optredens pakt. We waren net voor de corona gaan starten. Daarom zoek ik een 2e muziekproject maar dan in de regio Haarlemmermeer. Ik ben een typische bruiloftband bassist, dus Top40, maar ook Indo Ambon rock muziek. Heb voorheen ook veel invalklussen gedaan. Ik kan op maandag, … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Rockgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Hey! Ik ben Dennis en ben al een tijdje opzoek naar een rockband om mee op te treden. Ik ben 24 en studeer momenteel aan het conservatorium als docent muziek. Ik speel nu al ruim 10 jaar en geef nu gitaarlessen op verschillende muziekscholen naast mijn studie. Ik hou van rock en metal. Ik vind soleren en improviseren het mooiste wat er is op een gitaar dus ik stel me wel verkiesbaar als lead guitarist. … meer »

Dennis Hoogland

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.Ik ben Nicole. Een ervaren jazz, soul, en blues zangeres. Sinds kort woonachtig in Amsterdam en dus op zoek naar een ervaren band. Maar vooral gezellig! Onderstaand een link dan hebben jullie een beetje een idee qua stem. Maar hopelijk kunnen we eens een keer lekker gaan jammen en muziek delen ❤️ lieve groet nicole https://youtu.be/FvqFk7Ie7Lc

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson