Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten Gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 169x bekeken

NEDRAMUSIC Zoekt Muziekanten!!! Ik ben Nedra de Feelgood artiest. Ik maak samen met een fantastisch team eigen repertoire wat bestaat uit een mix van reggea/pop/rock.Om dit live ten gehore te brengen zowel online als offline zijn we op zoek naar een bassist,drummer,gitarist en een toetsenist. Ben al wat jaartjes aan de weg aan het timmeren en dat niet zonder resultaat. Heb je interesse om samen het … meer »

Muzikantenbank user Nedra AnijsNedra Anijs

All round zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 265x bekeken

All round zangeresIk zoek één of meer muzikanten om muziek (plezier) mee te maken en te produceren. Op het gebied van muziek ben ik erg veelzijdig. Van Jazz tot Techno. Ik heb een warme, krachtige stem en groot bereik. Ik schrijf zelf graag teksten. Kan nog onvoldoende piano en gitaar om zelf makkelijk te een arrangement te maken. Hopelijk tot gauw!

Muzikantenbank user Barbara van der ZantBarbara van der Zant

Zanger/gitarist zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Hey mijn naam is Marijn en ik ben 16 jaar oud, ik kom uit Drunen, Noord-Brabant. Ik zing graag in mijn vrije tijd en heb sinds redelijk korte tijd zangles. Ik speel akoestische gitaar en heb het mezelf aangeleerd dus ben nog niet heel erg goed. Ik zou graag een band willen oprichten met mensen rond de leeftijd 15 t/m 18. Ik vind van alle genres wel wat leuk dus ik vind het leuk om nieuwe dingen … meer »

Muzikantenbank user Marijn LarosMarijn Laros

Banjoist

Overig zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Banjoist 60+ zoekt band in regio Utrecht. - Stylen: Country, Bluegrass, Irish Folk - Akoestisch - 5-snarig. Fingerpicking style. Houd van bijv.: Irish folk - De Pogues. Country - Ilse de Lange. Bluegrass - You are my sunshine.

Cee Jee De Waterman

Beginnende zanger met lied zoekt gitarist!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 155x bekeken

Ik ben een beginnende zanger met aardig goede zang stem, en heb een lied bedacht wat leuk klinkt. Om dit lied compleet te maken heb ik een gitarist nodig leeftijd speelt geen rol belangrjk is dat het goed klinkt. Liefs een elektrische gitaar met goed geluid. Daarna is het een kwestie van een oefen middag om jouw gitaar af te stemmen en ik de zang. En dan opnemen in een studio. Hoop iets van … meer »

Muzikantenbank user Robin GrasmeijerRobin Grasmeijer