Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht soul, funk, indie-pop/rock, 1e plaats eigen muziek of op de 2e plaats unieke coverband.

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 107x bekeken

Band gezocht soul, funk, indie-pop/rock, 1e plaats eigen muziek of op de 2e plaats unieke coverband.Hoi mijn naam is Jos Wilbers en ben 45 jaar. Ik zoek een band in de buurt van Westervoort. Ik zal mij eerst even wat over mij vertellen. Ik ben begonnen bij de fanfare in het drumkorps. Ondertussen kreeg ik het drummen onder de knie In die tijd ben ik ook actief geweest bij een paar dweil orkesten en bij de fanfare zelf met diverse slaginstrumenten en drums uiteindelijk. Rond mijn 17 jaar ben ik … meer »

Muzikantenbank user josjos

Geluidstechnicus zoekt (vrijwel/geheel gratis en vrijwillig) opdrachten

Geluidstechnicus zoekt band in Groningen (Groningen) | 114x bekeken

Geluidstechnicus zoekt (vrijwel/geheel gratis en vrijwillig) opdrachtenHallo, Ik ben Stijn 27 jr. en werk zo'n 8 maanden als geluidstechnicus bij een radio-omroep. Dit werk doe ik met veel plezier maar ik wil uitbreiden richting studio- en live werk op het gebied van geluidstechniek. Dus lijkt het jou of jullie wat om eens kennis te maken, schroom dan niet eens contact op te nemen. Telefoon 06 3132 4856. Ik vind het altijd leuk om een project een succes te maken. Vriendelijke … meer »

Muzikantenbank user Stijn HiskenStijn Hisken

Singe/songwriter zoekt muzikanten voor volledige band (MAASTRICHT)

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 78x bekeken

Hey allemaal! Mijn naam is Tyrone Oscar (29) en ben een singer/songwriter met de genres Americana, Pop, Indie. Nu heb ik onlangs een nieuwe single uitgebracht, genaamd Watch Me Fly. Ik ben momenteel flink bezig met het promoten van de song en zoek nu muzikanten om een band samen te stellen zodat wij binnenkort lekker kunnen gaan spelen. Ik speel zelf gitaar en eventueel piano, maar ben voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Tyrone OscarTyrone Oscar

Bandjes die een bassist zoeken regio Leiden

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Zijn er nog bandjes die een 65+ bassist zoeken in regio Leiden, Gouda? Bassist bied zich aan. Redelijke ervaring in Pop, Rock Covers. Eigen gear, alhoewel iedere week 35 kilo sjouwen niet gewenst is. Laat eens wat van de bandjes zonder bassist horen Mag ook een trio zijn. Muziek keuze, alles is bespreekbaar en speelbaar.

Twain

Zangeres zoekt muzikanten/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 299x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten/bandHoi, mijn naam is Marijn, ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zing supergraag en heb redelijk ervaring. Ik ben er al een tijdje niet actief mee bezig geweest en merk dat ik het zingen ontzettend mis. Het lijkt mij leuk om samen met een muzikant of meerdere, covers te repeteren en eventueel samen ook liedjes te schrijven. Ik ben beslist niet podiumschuw en heb de ambitie om samen met muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Marijn TeunissenMarijn Teunissen

Drummer zoekt muzikanten/band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Ik ben een 32-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die op zoek is naar muzikanten, of aansluiting bij een band die serieus met muziek aan de slag wil gaan.Genre maakt me niet zoveel uit zo lang de muziek maar genoeg uitdaging bevat. Liefst wordt het een crossover van verschillende genres. Bij voorkeur doordeweeks wekelijks repeteren in Rotterdam e.o. Geen interesse in een metal/coverband! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Zangeres zoekt symphonische rock/metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Zangeres zoekt symphonische rock/metal bandHallo daar, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar een coole band om lekker mee te rocken. Ik heb al te lang niet meer op een podium gestaan en ik kan niet wachten om er weer op te klimmen! Hopelijk kunnen we elkaar helpen muziek te maken! Je kan me vinden op youtube via de link hieronder of zoeken op Barbara Music Channel! Hit me up! Groetjes Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara