Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt melodic brutal metal

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Hoii Ik ben Lisa 31 jaar Ik ben op zoek naar een nieuw op te zetten band of een bestaande band. Genre melodic death metal. Invloeden zijn vooral : Omnium Gatherum, Orbit culture, dark tranquility Maar ik ook zeker niet vies van melodic black metal zoals dimmu borgir, graveworm, cradle of filth, keep of kallesin Lets make heavy music

Lisa

Songwriter zoekt muzikanten/band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 62x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten/band-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten of tot toe te treden. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 76x bekeken

Hey, Ik ben Pascal, 21 jaar, woon in Maastricht. Ik speel al een aantal jaar gitaar, voornameleijk op mijn slaapkamer :) Tot nog toe heb ik niet veel ervaring met samen spelen en wil graag muziek maken met andere muzikanten, mogelijk in een band. Ik speel voornamelijk elektrische en akoestiche gitaar, soms simple dingen op ukulele, basgitaar en piano maar daar ligt niet mijn vaardigheid. Mijn … meer »

Pascal Jacob

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 73x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Gezellige pretentieloze drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 65x bekeken

Hoi hoi ik zoek een gezellige classic-rock/blues/funk coverband om lekker mee te spelen. Mijn spullen zijn op orde en ik heb een playlist op spotify met over de zeven uur muziek met nummers welke ik speel / gespeeld heb. Zou ook overdag kunnen repeteren. Optreden zo nu en dan motiveert om ergens naar toe te werken maar is geen must.

Han Leunk

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassistHey, ik ben Ryan en ik zing en speel lead en slaggitaar. Ik zoek een drummer en een bassist. Ik schrijf eigen werk, dat is vrij stevig, ik speel ook shred solo's. Ik hou wel van allerlei stijlen. Heb zo'n 40 nummers klaar liggen met eigen songs & covers die in de kroeg leuk zijn om te doen. Ik heb ruime ervaring met optredens. Ik zit in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Mail … meer »

Rein