Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt enthousiaste nieuwe band (regio Helmond/ Eindhoven)

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Drummer met Ervaring Zoekt Nieuwe Band! Mijn naam is Wessel, ik ben 23 jaar, drum al vanaf mijn 11de en ik ben opzoek naar een enthousiaste muzikanten! Ik zoek een gemotiveerde band die samen met mijn vette muziek willen maken, lekker willen gaan optreden en misschien een keer de studio in willen. Ik speel graag in de genres indie, rock en alternatief, maar ik sta ook zeker open om meer te proberen! Mocht … meer »

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Beginnende zanger zoekt pop-/rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Beginnende zanger zoekt pop-/rockbandHallo! Ik ben Luuk Mank, 24 jaar, en heb een aantal maanden zangles gehad aan de Popschool Leiden (ook een optreden gehad). Ik ben op zoek naar een chille band met een goeie vibe, heb verder eigenlijk echt geen voorkeuren voor leeftijd, geslacht of andere zaken. Ik ben flexibel wat betreft repeteren. Ik hoor graag van jullie!

Muzikantenbank user Luuk MankLuuk Mank

Bassist zoekt band.

Bassist zoekt band in Almere (Flevoland) | 151x bekeken

Bassist 70+ zoekt band of muzikanten die een band willen vormen in omgeving Almere. Stijl sixties, seventies, eighties, pop, rock, country e.d. Geen hardrock. Heb ruime band en podium ervaring.

N.Bruijne

Opzoek naar jongeren die een band willen starten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 182x bekeken

Hoi, Mijn naam is Julia ik ben 18 jaar en het lijkt mij super leuk om met een groepje jongeren een bandje te starten! Zelf heb ik niet veel ervaring maar ik hou me vooral bezig met zang en songwriten. Ook speel ik de basis van de gitaar. Mijn voorkeur van muziek gaat uit naar pop, maar ook echte goude oude platen, ik sta altijd open voor andere genres! Dus ben jij een muzikant met of zonder veel … meer »

Muzikantenbank user JuliaJulia

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute Band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 205x bekeken

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute BandIk ben op zoek naar bandleden om een Dire Straits Tribute band op te richten. Ik ben zelf drummer, en ben op zoek naar 2 gitaristen, 1 solo- (Dé Mark Knopfler) en 1 slaggitarist. Verder zoek ik een bassist en een toetsenist. Om op te starten wil ik voor het plezier Dire Straits muziek spelen, maar mijn doel is om zeker op te gaan treden! Leeftijd maakt voor mij niet uit, wel een passie voor (het … meer »

Muzikantenbank user Twan LammersTwan Lammers

Zanger zoekt muzikanten Rock & Roll band Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 104x bekeken

Romke Ron ex-Frontman The Sixtie-Four, zoekt muzikanten voor een Rock & Roll & Bluesband.  Een drummer. Bassist en sologitarist Er staat van alles over The Sixtie-Four op youtube. Muzikanten binnen een straal van 50 km van Hoogezand en omstreken. Het doel is optreden.  Covers maar ook eigen nummers. Onze bestaande setlist van ruim 40 liedjes kan aangepast worden. Ervaring is vereist in deze muziekgenre. … meer »

Ron

VROUWEN GEZOCHT voor rock/metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Wie wil er samen een girlband oprichten? Ik (Emma, 27) zoek hiervoor een gitariste, bassiste en drumster. Zelf zing en schrijf ik, en speel ook een beetje gitaar en piano. Invloeden: Drain STH, Spiritbox, Dool, The Pretty Reckless. Maar laten we vooral plezier hebben en kijken wat bij ons past! Ben je enthousiast geworden? Mail me (emmav96@*****.com) of app me (0611242047) Leeftijd: 20-40 Omgeving: … meer »

Muzikantenbank user EmmaEmma

Gitarist, bassist, zang zoekt band

Overig zoekt band in Roermond (Limburg) | 148x bekeken

Ik ben Cedric, 25 jaar en speel voornamelijk gitaar maar kan ook wat op de bas en een paar zanglessen die ik heb gevolgd hebben ook hun vruchten afgeworpen. Zelf kom ik uit Echt en heb eigen vervoer. Genres waar ik me graag voor leen: punk, rock en metal. Ik heb eerder al pogingen gedaan om bands op te zetten en als akoestisch duo ook wel eens vaker optredens gehad. Ik ben nu vooral op zoek naar … meer »

Muzikantenbank user Cedric LoyCedric Loy