Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band. Gitarist (39) zoekt een coverband die zich sterk toelegt op 70’s & 80’s rock muziek. Ik ben thuis op het gebied van compositie, de laatste jaren mijzelf sterk gaan toeleggen op covers. Omgeving: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Beschikbaarheid: zaterdag, zondag overdag ( 11:00 - 20:30 ). Leeftijdscategorie: 30 … meer »

ROKITZ

Beginnende drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Assen (Drenthe) | 103x bekeken

Hey hallo allemaal, 2 jaar geleden ben ik begonnen met drummen en kan (al zeg ik het zelf) al wel aardig spelen. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om in een band te zitten. Ik hoef nog niet zo zeer op te treden (ook al zou het wel leuk zijn) maar ik zoek vooral mensem om lekker mee te jammen en hoop ik hiermee dat we allemaal beter worden met ons instrument. Beetje over mezelf: Ik ben Julian, … meer »

Julian Vianen

Zangeres zoekt band (pop/neo-soul/r&b)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Hoi! Mijn naam is Fannah, ik ben (bijna) 30, ik kom uit en woon in Amsterdam en ik ben op zoek naar een bandje. Ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie in 2017. Daarna ben ik verder gaan studeren en momenteel werk ik als freelance vertaler en redacteur. Ik heb het al een tijd niet gedaan, maar merk steeds meer dat ik muziek maken - vooral met anderen - heel erg mis. Ik zou graag samen eigen werk … meer »

Fannah

Gitarist (17) Zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 95x bekeken

Hoi! Mijn naam is Eline en ik speel nu ongeveer anderhalf jaar gitaar. Ik kom uit Harderwijk. Het lijkt me super leuk om mensen te vinden waarmee ik kan jammen! Omdat ik pas anderhalf jaar speel ben ik nog niet heel ervaren maar wel erg gemotiveerd. Het lijkt me leuk om mensen van hetzelfde niveau te vinden. Ik hou van Indie, rock en alternatief! Bands die ik bijvoorbeeld erg leuk vind zijn: The last … meer »

Eline

Zangeres zoekt jazz combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 85x bekeken

Zangeres zoekt aansluiting bij bestaand jazz-combo. Enkele trefwoorden: Groot repertoire jazz standards en bossa’s Ongeveer 30 jaar ervaring in allerlei formaties Omgeving Almere Overdag en ’s avonds beschikbaar voor repetities en optredens Opnames beschikbaar indien gewenst Tel: 06 46 018 718

J. Van der Loos

Drummer (28) zoekt pop, rock, coverband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Hi! Zoekt jullie coverband een enthousiaste drummer? Stuur me dan vooral even berichtje! Ik loop warm voor Bon Jovi, Golden Earring, Di-rect, Blof, Bruno Mars en de huidige top 40 lijst. Leuk, een berichtje als dit, maar even bellen is volgens mij de makkelijkste manier om te kijken of het klikt. Ik kom graag in contact!

Dennis