Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren allround zangeres zoekt ervaren gitarist/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 152x bekeken

Ik, Frieda, ben op zoek naar een ervaren zanger/ gitarist of 2 gitaristen om samen een repertoire op te bouwen met als doel: optreden!! Ik houd van jazzy, blues, popsongs, country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes of franse chansons etc. Bestaande liedjes in een ‘nieuw jasje’…. Ik woon in Meppel. Het zou handig zijn als je in die omgeving woont.

Frieda Bosch

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 126x bekeken

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar een bandje. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk dan aan Guns n Roses, Metallica,The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Bij interesse, stuur gerust een berichtje voor vragen etc. Leeftijd van ongeveer 16-18. Het liefst in de gemeente Ommen/Hardenberg.

Lucas Grootoonk

Jazz pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Jazz pianist gezochtBen je een serieuze jazzpianist die met hart en ziel muziek maakt en met plezier en creativiteit een vocalist begeleidt? Laten we dan muzikaal kennis maken en verder kijken of onze muzikale smaken overeenkomen. Mijn voorkeur gaat uit naar jazz en bossa nova. Ik heb al een combootje met bas en saxofoon en ook al aardig wat podiumervaring. Daarnaast zou ik graag een duo vormen met een pianist en toe … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zanger zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 149x bekeken

Zanger zoekt gitaristHoi! Ik ben een zanger. 51jr. Wil graag muziek maken met een akkoestische gitarist. In eerste instantie covers van Sting, The Editors, Teddy Swims, Lauren Daigle, INXS, Elbow, Post Malone, maar sta open om andere genres, stylen te doen. Zou t leuk vinden om naar n doel toe te werken. 6 a 10 nummers en dan een klein optreden. Voor familie, vrienden, in een kroeg? Zullen we is bellen om te kijken … meer »

Muzikantenbank user PaddyJo TrotzkiPaddyJo Trotzki

Toetsenist zoekt metal band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 235x bekeken

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. … meer »

Marcel Winkes

Zanger (17) zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Wie wil een band samen oprichten? Ik ben een 17 jaar oude zanger uit Amsterdam, en ik zoek andere muzikanten om samen mee te spelen. Denk dan aan bestaande nummers coveren, een eigen draai aan geven, maar ook misschien zelf nummers schrijven. Ik zing al een tijdje en heb ook al in een paar bandjes gezeten, overigens kan ik ook heel basis piano spelen. Ik luister bijna alle genres, maar voornamelijk … meer »

etienne