Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Elektrische gitarist/bassist/drummer gezocht in de Ronde Venen (Utrecht).

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Hallo, mijn naam is Tom Bartson. Ik ben zanger, elektrische gitarist en pianist en zoek een band om samen nummers mee te kunnen schrijven en uitvoeren. Ik ben 16 jaar en woon in Mijdrecht, in de provincie Utrecht en zoek musici in de Ronde Venen. Ik ken weinig muzikanten uit de buurt en ik ben opzoek naar een bassist, een drummer en een elektrische gitarist om samen mee te kunnen soleren. Dus ben … meer »

Tom Bartson

Gitarist

Gitarist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 209x bekeken

Ha mensen, Binnenkort gaan we verhuizen naar het mooie Emmen! Ben benieuwd of ik me kan aansluiten bij een blues / rockband. Eventueel wil ik ook wel vers beginnen met een nieuw te vormen band van leeftijdgenoten ( 50+) Ik heb de gear voor optredens en repetitie. Groet,.Aug

Muzikantenbank user Auginus NiezenAuginus Niezen

All-round bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Ik ben een 45-jarige bassist met veel ervaring, op zoek naar een band die er serieus voor wilt gaan. Dus regelmatig optreden en niet alleen voor de gezelligheid repeteren. Ik speel fingerstyle, slap en plectrum technieken en ben in het bezit van de nodige gear. Ik speel het liefst uitdagende muziek in uiteenlopende stijlen, van R&B/soul tot rock/metal/prog en fusion, maar ook pop en jazz. Bijgaande … meer »

Lieven Martens

Bassist zoek band (NH)

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 97x bekeken

Hallo. Ik ben Pawel ik kom uit Polen maar ik woon in Nederland.Ik volg lessen om beter Nederlands te leren. Ik heb 15 jaar ervaring met basgitaar. In die 15 jaar heb ik rock, southern rock, country en blues gespeeld. Graag zoek ik een coverband in de regio Hoorn, Alkmaar, Schagen of Purmereend. Als U interesse heeft stuur mij een bericht naar:psieniawski@**.plmobile: 0687042316 (sms)

Pawel