Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekkanten voor studioband gezocht

Geluidstechnicus zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 247x bekeken

Muziekkanten voor studioband gezochtn deze studio werken wij aan een groot muziekproject, wij zijn op zoek naar Muzikanten, Zangers en Zangeressen die samen met ons in de studio vrijwillig mee willen werken. Wij willen dan ook wel vermelden dat motivatie en inzet belangrijker is dan hoe goed je wel ben! De reden waarom we andere mensen zoeken is dat als je alleen je vaak meerdere mensen moet denken, tja dat is best wel is lastig, Met … meer »

Richard

Frontwoman zoekt indie(pop)band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg (België) | 349x bekeken

Hai! Ik (een zangeres) ben opzoek naar muzikanten, of een band die samen met mij iets willen starten. Wil jij, net zoals ik, nummers schrijven, waardoor je je kunt bedenken dat je in de zomer aan het roadtrippen bent, en langs het strand rijdt met de ramen open? Want dat zoek ik! Ik zou mijn inspiratie graag halen uit bands zoals: Nightly (-the Car) The Band CAMINO (-Daphne Blue), The 1975(It's … meer »

Muzikantenbank user Kimberly PetersKimberly Peters

Gitarist/zanger zoekt rockband

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Hoi, ik ben Abel, 27 jaar, woon in Zoetermeer. Ik ben gevorderde (maar niet-professioneel) gitarist/bassist. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in verschillende bands, als gitarist, bassist en (backing en lead)zanger. Mijn laatste rockband is een aantal jaar geleden gestopt, en ik merk dat ik het heel erg mis. Stijl die mij leuk lijkt om te spelen is vrij breed binnen de pop/rock, van classics (Bon … meer »

Muzikantenbank user Abel RoteAbel Rote

Drummer zoek ambitieuze muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 223x bekeken

Beste muzikanten, Ik ben een 32-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die op zoek is naar muzikanten die er voor willen gaan en samen iets moois willen bereiken.Genre maakt niet zoveel uit, zo lang de muziek maar genoeg uitdaging bevat! Bij voorkeur doordeweeks wekelijks repeteren in Rotterdam e.o. en mensen tussen de 25-40 jaar. (uitzondering kan natuurlijk altijd gemaakt worden ;)) Geen … meer »

Koen

Bassist zoekt rock (cover) band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hi, zijn hier nog oudere rockers die graag een band willen beginnen of een bestaande band die op zoek is naar een bassist. Ik ben Maurice, 51 en woon in Schiedam. Op zich vind ik het niet erg om een stukje te moeten rijden als het de moeite waard is. Ik luister veel rock/metal van oud tot nieuw. Graag hoor ik van je

Muzikantenbank user Maurice AaldersMaurice Aalders