Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 175x bekeken

Ervaren zangeres zoekt leuke bandDag allemaal, Ik ben Joke 18 jaar. Ik ben iemand heel sociaal en enthousiast en heb een passie voor zingen. Ik ben opzoek naar een leuke band die vooral covers doet maar ik sta ook open voor eigen nummers te maken. Mijn stem kan meerdere genres aan dus ik sta ook open voor verschillende genres. Zoek jij heen leuke goede zangeres ben je bij het juiste adres. Hopelijk tot snel, Mvg, Joke … meer »

Muzikantenbank user Joke De KeyzerJoke De Keyzer

Amateur female singer seeking band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 347x bekeken

hei guys! im slovak girl based in rotterdam looking for some band, with which we could emprove together and get ready for some gigs! im also into somgwriting and i know some basics of piano and guitar, sometimes im making my own songs and melodies but more people know more and as americans say - bigger is better! - so im looking for some group to join in! im very enthusiastic about music and connection … meer »

Muzikantenbank user vandavanda

Ervaren gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Na het uiteenvallen van mijn bluesband zoek ik een band met blues als basis, maar wel breed, (ook hier en daar andere sound), funky, jazzy en vaak complexer dan simpele 3 akkoorden/12 bar bluesschema’s. Een uitstekende bassist wil eventueel meedoen. Beschik over een eigen oefenruimte/studio, volledig ingericht. Reactie graag van ervaren muzikanten. Leeftijd niet belangrijk, maar zekere voorkeur … meer »

henk bijvoet

Ervaren slag/sologitarist heeft interesse in rock band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 137x bekeken

Hoi, ik zou me willen aansluiten bij een goedlopende classic rock cover band of tribute band tussen Den Helder en Amsterdam. Als ervaren (dus al beetje op leeftijd ook) slag en sologitarist met goede gear en vervoer zou ik graag weer de bekende (heavy) rock songs uit m.n. de 70/80er jaren willen spelen met regelmatig een optreden. Ook stevige blues rock of een mix daarmee is prima. Nieuwe bands ook … meer »

Muzikantenbank user Jack WinderJack Winder

Pianist, gitarist of tresspeler gevraagd

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 117x bekeken

Semi prof zangeres zoekt samenwerking met gitarist of pianist voor samenwerking en véél optredens. Graag met feeling voor Cubaanse muziek (Son, Bolero, Chachacha, enz.) en tijd om optredens aan te nemen. Leeftijd is niet van belang, ervaring, tijd en een klik wel. Er is al repertoire, maar dat kan uitgebreid worden met nummers van jouw smaak. Ik heb opnames en stuur je die ter informatie als … meer »

Marijke Bruin

Bassist Zoekt Band

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 145x bekeken

Hi! Mijn naam is Pim, 35 jaar oud, en woon sinds kort in Hardenberg. Ik ben op zoek naar een leuke band om af en toe wat muziek mee te maken. Mijn favoriete artiesten zijn o.a. Arctic Monkeys, Radiohead, Interpol en Balthazar. Nummers coveren vind ik prima, maar eigen werk maken is waar ik het meeste ervaring mee heb. Sinds een jaar of 20 speel ik voornamelijk basgitaar, maar speel ook wat … meer »

Pim van de Moosdijk

Akoestisch gitarist zoekt een band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Hallo! Mijn naam is Vincent en ik speel nu al drie jaar akoestisch/western gitaar en heb iedere week lessen om beter te worden. Ik wil graag mijn gitaarspel verder ontdekken door me aan te sluiten bij een bandje. Mijn favoriete genres zijn rock, pop of western, maar ik sta zeker ook open voor andere genres. Het lijkt me leuk om gewoon lekker te repeteren met leuke mensen en optredens te doen in … meer »

Vincent Jansen

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

Hoi, ik ben Liedie en ik ben 17 jaar. Ik hou heel erg van muziek luisteren en maken. Ik luister veel naar Red hot Chili peppers maar ook Billie Eilish, Taylor Swift en Lana del Rey. Het lijkt me leuk om een bandje te beginnen, ik kan zelf zingen en beginnend gitaar. Het liefst in Amsterdam! Stuur me een bericht via de muzikanten bank en dan kunnen we een keer jammen!

Liedie