Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Metaldrummer zoekt band

Drummer zoekt band in Sneek (Friesland) | 236x bekeken

Hoi, Ik ben Anna. Ik zoek een band, liefst een metal/rock band. Ik speel de drums al zo'n 6 jaar. Het is niet erg als je nog niet veel ervaring hebt. (zelf kan ik ook nog leren) Ik luister zelf voornamelijk naar metal (nu, power, heavy, death, black etc) maar ik kan punk en emo ook wel waarderen. Ik ben zelf nog een tiener, dus ik zou ook het liefst in een band met andere tieners willen zitten … meer »

Anna

Ervaren drummer zoekt band!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Hi! Ik ben een ervaren drummer, 34, regio Utrecht. Ik zou graag de draad weer op willen pakken en lekker spelen met een band. Pop, rock, funk, ik heb het allemaal gespeeld, ook big band en jazz, maar voorkeur gaat toch uit naar de eerste 3. Optreden? Mag zeker, lijkt me op den duur ook zeker gaaf om weer te doen. Zoek jij / jullie nog een drummer? Stuur me een berichtje! Ps Regio Zoetermeer zou ook … meer »

Frederique

Zangeres zoekt band omgeving Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 315x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving RotterdamHoi, ik ben Monique, heb de laatste 30 jaar eigenlijk altijd in bandjes gezongen, (seventies, eighties, rock, blues, pop), zowel lead als backing (hou erg van meerstemmig). Nu mijn laatste bandje een paar maanden geleden is gestopt begint het weer te kriebelen. Rotterdam of omgeving. Ik heb geen auto dus bereikbaarheid met OV is fijn. Check onderstaande link (afspeellijst) voor een gevarieerd idee … meer »

Muzikantenbank user MoniqueMonique

Hobbygitarist zoekt hobbyband omgeving Arnhem-Nijmegen (pop, rock, blues etc)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 219x bekeken

Ik ben een 55+ gitarist uit Nijmegen die zijn oude passie toch weer graag wil gaan oppakken, dus ik zoek een bandje in de buurt om af en toe mee te repeteren, jammen, ouwehoeren, en heel soms mee op te treden. Van mij hoeft dat niet elke week, en zelfs niet elke maand. Ik wil gewoon lekker samen goeie muziek maken eens in de week, eens in de 2 weken, zoiets. Goede popsongs, rocknummers, covers jaren … meer »

Ernst

Experienced 28yo drummer looking for some gigs

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 460x bekeken

Experienced 28yo drummer looking for some gigsHello to the world of music! My name is Daniel, I’m 28 years old, and I have years of experience from hundreds of concerts as a drummer in a pop-rock band in the Czech Republic, where I performed with my former band Liwid on big festival stages like Rock for People, Votvírák, Vysočina Fest, etc., and played at festivals as a supporting act for world-renowned bands, as well as going on summer … meer »

Muzikantenbank user Daniel RokůsekDaniel Rokůsek

Drummer zoekt een rockband omgeving utrecht/zuidholland/noord-braband

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Hallo allemaal Mijn naam is Jesse, 29 jaar oud. Van origine ben ik een slag gitarist. Mijn wil om te drummen is groter geworden in de loop der tijd en zou het graag in een band willen drummen. Ik heb een elektrische drumkit om op te oefenen maar ik heb nog geen double bass en cymbals liggen maar die komen er absoluut Ik houd van rock/metal muziek. Ik ben makkelijk te bereiken op 0638345249

Muzikantenbank user jesse hooijmansjesse hooijmans

Amateur zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 358x bekeken

Hallo, Mijn naam is Joleen, 34 jr. en ik woon in Zwolle. Het lijkt me heel leuk om in een bandje te zingen. Ik vind het best spannend om deze oproep te plaatsen en ook het zingen zelf. Maar toch zou ik het aan willen gaan en hopelijk neemt de angst gaandeweg af. Verder is mijn muzieksmaak breed en vind ik veel genres leuk. Zie jij/zien jullie het zitten mt mij? Haha. Ik hoor het graag! Groetjes … meer »

Muzikantenbank user JoleenJoleen

Chez Le Funk zoekt Blazers

Blazer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Chez Le Funk zoekt BlazersHoihoi, Wij zijn een funk show band en spelen vln nummers van: Chic, Sister Slegde, Earth Wind Fire, Lakeside, Slave, Heatwave, Diana Ross. Kortom alles met ritme, soul en funk. Wij zoeken blazers voor extra boost. Repetitie in Loods2, eigen studio en stage. 1 maal per week repetitie. Gemiddeld 1 optreden per maand vln. bedrijfsfeestje. Vraag naar Anne, Wout of William

Muzikantenbank user William B. GoodWilliam B. Good