Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt indie (achtig) bandje rond Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Hi, Ik ben een (beginnend) bassist met ervaring op drums en gitaar :) na veel jaar voor mezelf spelen lijkt het me leuk om met anderen te spelen, ben vaak beschikbaar en het lijkt me leuk iets serieus proberen op te zetten samen met anderen! Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we of we matchen! groetjs

Muzikantenbank user KasperKasper

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 244x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

Saxofonist zoekt soulful bandje

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 126x bekeken

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een soul/disco/jazz/blues sfeertje maar vooral naar wat gezelligheid :)

Maxime

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 261x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 279x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels