Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oprichten coverband

Gitarist zoekt band in Antwerpen (België) | 191x bekeken

wij, matige gitaristen zoeken voor oprichten coverband zanger/es - bassist - drummer genre muziek jaren 60-70. Repeteren in lokaal in Mol op donderdagavond. leeftijdscategorie 45-60 en plus uit regio Mol en omgeving. Wij zoeken geen " klasbakken " maar matige muzikanten zoals wij. Reageren via mail of tel. 014/320866

Muzikantenbank user Willy DeckxWilly Deckx

Songwriter/gitartist medemusici voor nieuwe band met vnl.EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 156x bekeken

Maakte de afgelopen 6 jaar een aardig aantal popsongs (ook instrumentale). Ik zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Mijn muziek is altijd melodisch en schurkt tegen de Beatles en de Folk aan. Dus: met name gezocht: goede … meer »

Paulus

Ervaren gitarist (stijl rock, country rock, blues, rockabilly)

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren gitarist, voornamelijk in de Rock, Country, Country Rock, Rockabilly en bluesy stijlen en ben 52 jaar oud. In bezit van vervoer en woon in Dordrecht. Ben op zoek naar een band met ambitie om regelmatig kwalitatieve optredens te verzorgen. Uiteraard is mijn gear uitstekend en inzetbaar voor alle muzieksoorten. Mijn voorkeur gaat uit naar Noord Brabant (Breda eo) Zuid … meer »

Muzikantenbank user Eppo FrankenEppo Franken

Violiste zoekt goede band in Nijmegen e.o.

Strijker zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 160x bekeken

Ik heb weer zin om muziek te maken met mensen waarmee het klikt. Ik speel (elektrische) viool, slaggitaar en waar nodig toetsen. Het gaat me vooral om de lol van het sámen muziek maken, op goed amateur-nivo en ook het liefst versterkt. Mijn muzikale voorkeur gaat richting melodieuze pop met folkinvloeden, maar ik sta open voor meerdere richtingen en voor combinaties met andere kunstdisciplines. Ik … meer »

Marijn

Muziekanten gezocht voor Irish band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 155x bekeken

ik zoek muziekanten in de regio Hengelo. mijn bedoeling is om een Irish bandje te beginnen. ik zoek een gitarist, banjo speler, violist en een fluitist die op een tin whistle kan spelen. Ik ben zelf drummer en bespeel zelf een bodhran en Cajon en heb een elektronische drumstel. De leeftijd is niet van belang. ik zoek dus muziekanten die zin hebben om lekker muziek te maken voor de gezelligheid en later … meer »

Muzikantenbank user Rene TeusinkRene Teusink

Basist 50, zoekt aansluiting bij band !

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 202x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band ! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer, dus, ruimte voor persoonlijke creativiteit. Ik ben gemotiveerd en graag vaker optreden is geen probleem.

Muzikantenbank user KusstKusst

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 283x bekeken

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam. Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline