Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist geboden voor zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Zangeres zoekt bandleden amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 229x bekeken

Zangeres zoekt bandleden amsterdamHallo mijn naam is Judith ik ben 30 jaar en ik zing. ik schrijf momenteel eigen nummers op de gitaar maar zou het vetter vinden als iemand mij zou kunnen begeleiden. Ik zou het leuk vinden om wat covers te spelen en natuurlijk zijn eigen nummers nog interessanter. mag leuke kleine band zijn maar ik vind een duo ook interessant zoald bijvoorbeeld adrianne lenker & buck meek.

Muzikantenbank user Judith SiemonsJudith Siemons

Zangeres singersongwriter zoek creatieve pianist!

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 126x bekeken

Hi! Ik zoek een creatieve pianist die allerlei muziekstijlen kan spelen. Doel is om samen mijn liedjes verder vorm te geven en een mooie begeleiding te creëren. Stijlen: Nederlandstalig, Pop, Jazz achtig. Mijn doel is ook om de liedjes op te nemen en als je het leuk vindt ook op te treden, eventueel samen met een gitarist met wie ik samenwerk. Als je van jezelf weet dat jij ook plezier hebt … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Zangeres zoekt aansluiting bij kerst Acapella groep

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Zangeres zoekt aansluiting bij kerst Acapella groepAl langere tijd loop ik met de wens rond om in een (kerst) Close Harmonie formatie mee te zingen in Dickens stijl. Ik ben een ervaren zangeres met een breed bereik. Ervaring in musical, popbands en koren. Beschik over een geschoolde sopraan stem. Graag werk ik toe naar optredens op bijvoorbeeld kerstmarkten etc. Graag omgeving Westland, Zuid Den Haag of Rijswijk om te repeteren.

Muzikantenbank user Esther GoercharnEsther Goercharn

Kleinkunst zangeres zoekt pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Amateur zangeres (54) zoekt pianist(e) of gitarist(e) om samen kleinkunst repertoire te spelen met als doel hier plezier aan beleven en zo nu en dan een klein optreden, bijvoorbeeld een huiskamerconcert, geven. Als je ook kunt zingen is dat nog mooier, dan kunnen we ook tweestemmig zingen en de solo's afwisselen. Ik zoek iemand die net als ik van de fijngevoelige levensliedjes houdt, zoals o.a. … meer »

Josien van Ooijen

Zangeres zoekt Gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 368x bekeken

Hi! Mijn naam is Marije, ik ben zangeres en heb onwijs veel zin om weer meer (cover) muziek te maken. Denk aan covers in allerlei stijlen en eventueel ook zelf schrijven! Van Guns n Roses, tot Queen, Jessie J, Joss Stone tot aan James Bay: ik sta overal voor open. Het lijkt me tof om hiermee de straat op te gaan tijdens de zomermaanden... En wie weet bruiloften, open mics etc te spelen. Een samenwerking … meer »

Muzikantenbank user Marije LouiseMarije Louise

Rockgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

Mijn naam is Valentijn Kouwenhoven en ik ben een gitarist van begin twintig met een oude ziel en liefde voor de jaren 60 en 70 classic blues/rock, denk Zeppelin, Hendrix, Purple, Doors, Stones, CCR ect. Ik ben een ervaren en gemotiveerde gitarist, weet mijn weg op de gitaar en heb de nodige theoretische kennis. Ik beschik over eigen vervoer en (goede) gear (voor wie het iets zegt, Hook Little Lenny, … meer »

Muzikantenbank user Valentijn KouwenhovenValentijn Kouwenhoven