Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 90x bekeken

Hey, mijn naam is mitch ik ben 20 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal, maar zou eventueel verder kunnen als het ongeveer 30 min rijden is vanaf Heythuysen. Ik speel ongeveer 7 jaar gitaar en heb 2 jaar band ervaring en podium ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geinteresseerd in bijvoorbeeld rockabilly of country muziek. … meer »

Mitch verkoelen

Ervaren drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

Ervaren drummer zoekt band.Hi, Rolof hier. Ik ben een drummer van pak 'm beet 37 jaar. Ik zoek muzikanten in de omgeving Utrecht met ervaring in optreden en het wel en wee van een band. Ik kan best lekker spelen, heb meerdere albums opgenomen, heb voeling met andere instrumenten en harmonisch spelen, ik deed tours in binnen- en buitenland en nu vooral weer heel veel zin om te spelen! Ik oriënteer me breed en vooral … meer »

Muzikantenbank user Rolof GroothoffRolof Groothoff

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 144x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet,woonachtig in Emmen en ben 46 jaar oud. Ik zoek een band waar ik.mag komen zingen. Zingen is mijn passie. Ik zing balads, pop, rock, jaren 40/60/70/80/90 muziek, nederlandstalig en soms country. Eerder zong ik veel en in een theater. Door ziekte heb ik lang niet meer kunnen zingen, maar gelukkig kan ik weer zingen en zoek ik meer uitdaging. Ik heb 1 eigen geschreven nummer uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 178x bekeken

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal bandDenk richting Katatonia, Woods of Ypres, Paradise Lost en Swallow the Sun. Als je een enthousiaste muzikant of band bent die op zoek is naar een energieke, upbeat metal vocalist om lekker hard mee te knallen... Zoek dan verder. Dan ben ik niet de juiste persoon. Ik ben een 35 jaar oude ziel met diverse jaren ervaring in zowel cleane als harsh vocals. Ik heb een vrij unieke diepe stem en wissel moeiteloos … meer »

Muzikantenbank user S.C.S.C.

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 98x bekeken

Bassist zoekt bandIk ben een bassist van 68 jaar en zoek een band of muzikanten in omgeving Hoorn Alkmaar om gezellig te oefenen en eventueel voor optredens. Mijn muziekvoorkeur is Stones, Eagles, CCR en heel veel 60’ er en 70’ er jaren.0623421009

Ton zuininga

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter