Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/AmsterdamHoi allemaal, Mijn naam is Steven, 35 jaar. Ik ben een gevorderde amateurzanger, bariton en zing graag liedjes in verschillende genres, zoals pop, jazz en bossa. Ik ben op zoek naar een gitarist of een bandje om mee samen te werken op regelmatige basis in de buurt van Amsterdam/Zaandam. Voorbeelden van dingen die ik graag zing: New light - John Mayer: www.youtube.com/watch?v=2PH7dK6SLC8 Colors … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt bandHi, Mijn naam is Amira, 22 jaar en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik zoek graag een band/groep die met mij samen muziek wil maken en live wil optreden. Ik heb 10 jaar lang zangles gehad en kan ook teksten en melodieën verzinnen. Veel mensen hebben mij verteld dat ik talent heb en goed kan zingen. Om mijzelf te bewijzen wil ik heus live zingen, zodat het duidelijk is dat ik het in mij heb. Als … meer »

Muzikantenbank user amiraamira

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans

Zangeres zoekt muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 588x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten!Hoi! Ik ben Ellen, 29 jaar en woon in Amsterdam. Ik zing en ben hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen (wekelijks?) muziek te maken, eigen nummers te schrijven en uiteindelijk ook op te treden. Zelf speel ik piano en gitaar, maar mijn focus ligt op zang. Ik merk namelijk dat ik een beetje blijf hangen in hetzelfde genre (folky, singer songwriter) omdat ik beperkt ben in de manieren … meer »

Muzikantenbank user Ellen HengstmanEllen Hengstman

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 471x bekeken

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!Hi, mijn naam is Yo, mijn liefde is zingen, ik ben een allround entertainer/zangeres, met veel ervaring! Ik heb gespeeld in diverse Joop van den Ende musicals, dinnershows, en bands. Momenteel zing ik in de vocaal swing groep The Cherries. Neem een kijkje op www.thecherries.nl voor meer info en beluisteren van fragmenten en filmpjes. Ik zoek betaalde optredens in dinnershows, met bands, in diverse … meer »

Muzikantenbank user YoYo