Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 327x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Startende bassist zoekt leuke band om samen mee te spelen.

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 455x bekeken

Hey hey, ik ben Jesse. Ik ben een startende bassist met een paar weken les+nog een paar weken zelf oefenen in de vakantie, na de vakantie ga ik weer verder met lessen. In de tussentijd lijkt het me heel leuk om samen met een band te spelen, ook al ben ik (nog) niet heel goed. Mijn favoriete genres om te spelen zijn rock en metal maar ik sta open voor andere genres. Ik ben 16 jaar oud dus ik kan na … meer »

Jesse Kluin

Slaggitarist/zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 524x bekeken

Slaggitarist/zanger zoekt bandPensionado met ervaring in bands en optredens. Rock/country/blues/soul: songs vanaf sixties-heden. Gezellig repeteren wel met als doel regelmatig optreden zodra het kan. Liefst gedeeltelijk leadzang, verder 2e stem/background. Woonachtig in de provincie Utrecht, auto beschikbaar. Mvg Rob

Rob

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 382x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 700x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 428x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 434x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel