Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 370x bekeken

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)DRUMMER GEZOCHT! 🥁👇 - Goede skills en motivatie. - Je hebt affiniteit met onze muziek (eigen werk in de stijl van The Black Keys, BRMC, Eagles of Death Metal, Queens of the Stone Age) - Je bent bereid de nodige prioriteit bij de band te leggen voor landelijke optredens, repetities en plaatopnames. - We repeteren gemiddeld 1x in de week in Alkmaar. - Meer info check: www.blackoperator.nl Wij … meer »

Black Operator

60's Toesenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 229x bekeken

Wij Stones&More spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Marco Buijs

Pink Floyd band Us & Them zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Us & Them is een Nederlandse Pink Floyd coverband met leden uit diverse delen van het land. Coverband? Jawel, Us & Them is een coverband en geen tributeband. Van tributebands wordt over het algemeen verwacht dat het een perfecte kopie is, zowel muzikaal als ook qua (aan)kleding. Us & Them wil juist een eerbetoon aan Floyd brengen door hun nummers op eigen wijze ten gehore te brengen en op die manier … meer »

Muzikantenbank user Arie IJdoArie IJdo

Ervaren zangeres gezocht voor allround coverband !!

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 454x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband uit Noord-Holland met zeer ervaren muzikanten in de bezetting drums-bas-gietaar-toetsen-zang (m). Ons repetoire is breed en omvat actuele hits maar ook pop/rock/soul/disco classics. Vermaak van het publiek staat bij de nummer keuze bovenaan. Ons doel is zo snel mogelijk het podium op en regelmatig optreden. Qua zang bestaat onze voorkeur uit een bezetting van 2 … meer »

Muzikantenbank user Jorgen SassenJorgen Sassen

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 857x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 463x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Gezocht: toetsenist voor spetterend orkestavontuur

Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 246x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer, een funky basgitaar, een krachtige tuba en een swingende trombone. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van de toetsen! Ons repertoire is een feestelijke … meer »

Mark Strolenberg

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 353x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Zangeres voor zowel lead als backing. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek