Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor duo

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 361x bekeken

Hallo, ik speel mandola en zoek voor begeleiding een klassiek geschoolde gitarist. Je moet noten kunnen lezen en een goede pluktechniek hebben. Repertoire is heel divers en gaat van pop over traditioneel tot klassiek. Ik zorg voor de arrangementen. Samen thuis oefenen is een mogelijkheid maar ook over internet. Uitbreiding van het repertoire is mogelijk daar ik ook klassiek gitaar speel en bas.

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 409x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Goeie strot gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 752x bekeken

Hi,wij zoeken een goeie strot voor onze rock coverband. Een strot die door veel ervaring gevormd is. Een strot die ZZ Top, Foo Fighters, Stones, Hendrix, acdc, G&R enzo wil zingen. Wij repeteren in Rotterdam. Uiteraard ibv eigen vervoer.

Eric vd Meijde

Gitarist(en) gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 579x bekeken

Gitarist(en) gezochtDrummer, bassist en zangeres, zoeken gitarst (e) voor rockband. Omgeving Tilburg/Goirle. Covers a la Skunk Anansi, Alanis Morissette, Anouk, Three Doors Down. Mag ook steviger en eigen werk. Opnameapparatuur aanwezig.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Gitarist(e)/songwriter gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 447x bekeken

Gitarist(e)/songwriter gezochtZangeres,bassist en drummer met eigen repetitieruimte zoeken een gitarst (e)/songwriter voor een op te richten band. Doel; eigen stevige rockgerichte muziek maken en naar optredens toe werken. Zangeres zet graag eigen zanglijnen op de muziek. In de muziekruimte is multitrack opnameapparatuur aanwezig. Omgeving Goirle/Tilburg

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Zangeres/zanger gezocht

Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Hallo zanger en zangeressen Wij zijn een RnB soul band en wij zijn opzoek naar zanger/zangeres. We spelen covers van de jaren 90 tot heden. Onze bezetting bestaat uit bas,drum,gitaar,toetsen en zanger.je denken aan style zoals mint condition tot Bruno Mars en meer. Heb je interesse , geageer meteen. Hopelijk tot gauw !!!

Randell Sambo

Band zoekt cagon of drummer of percussie speler en zangeres of zanger

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 873x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist. Leeftijd 48,57 en 55 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. We zijn in eerste instantie opzoek naar een zangeres/zanger en een cagon speler … meer »

Muzikantenbank user JosJos

2e gitarist voor latin music

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 850x bekeken

2e gitarist voor latin musicHola, wij zijn AbandA en spelen met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië, Zangeres, gitaar, percussie, trompet en contrabas. We zoeken versterking in gitaar en ritme. Dus ben je gitarist met voorliefde voor good old latin (samba, son, bossa, bolero, cumbia enz.), bellen! Tres spelen bij de Cubaanse nummers is helemaal top, maar geen punt als dat er niet in zit. Wij komen uit Zwolle, … meer »

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit