Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten in Zoetermeer gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een goede … meer »

Arjen van Putten

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. - Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

ANIME ROCK Band Zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 228x bekeken

ANIME ROCK Band Zoekt BassistHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige bassist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Speelt maatvast, strak, technisch, snel, etc. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Arnhem (Gelderland) | 222x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 388x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

PopRock Band in Genk zoekt bassist!

Bassist gezocht in Limburg (België) | 187x bekeken

Hallo Bassisten, Wij Gitarist, Gitariste/zangeres, Drummer zijn op zoek naar een bassist. Leeftijd maakt ons niet uit. Wij zijn zelf tussen de 35 en 39. We spelen nummers van de jaren 70 tot 2000. Ons doel is om de bühne op te gaan. We repeteren om de week op maandagavond in Genk. Graag horen we van jou! Tel +31 638235398

Bliss

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 869x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay