Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 239x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 240x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 226x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Omdat onze sologitarist een ander genre gaat spelen zijn wij op zoek naar een sologitarist voor onze band Dutch Katz. Rock and Roll en evergreens uit de 50er en 60er jaren. Wij repeteren in Helmond in een eigen repetitieruimte van alle gemakken voorzien. Eigen PA installatie en geluidsman. Een leuk gevulde agenda. Bij interesse gaarne een mailtje naar kees@******.nl of telefoon 06-53937462

Kees van Valen

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 349x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy