Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht ZANGERES voor band in Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 117x bekeken

GEZOCHT ZANGERES (40+) VOOR BAND IN ASSEN Lijkt het je leuk om in een splinternieuwe band te zingen die een breed assortiment aan bekende popsongs spelen uit de periode 60’s t/m 90’s? lijkt het je plezierig om gewoon ‘One of the guys’ te zijn, te midden van een groep relaxte muzikanten? Lijkt het je een uitdaging om ook een mooie rol te hebben als het gaat om het zingen vanuit de 2e stem (en … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

RockOn zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 181x bekeken

RockOn is op zoek naar een (tweede) gitarist. De band bestaat uit drum, bas, twee gitaren en zang. We zijn niet meer piepjong maar lekker knallen op een podium is wel waar we nog steeds goed in zijn. Tussen de 10 en 20 keer per jaar een leuk optreden is de bedoeling. Rock is de basis maar er zijn uitstapjes naar blues, disco, hardrock, etc. We gaan dus van de Golden Earring naar Rage against … meer »

Jos

The Ascending zoekt ervaren muzikanten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

The Ascending zoekt ervaren muzikanten!The Ascending zoekt ervaren muzikanten! Ik ben een 39 jarige gitarist,componist en drummer uit Overijssel. The Ascending is een oud project wat ik actief tot leven wil wekken. Het moet een draaiende band worden, die regelmatig gaat spelen en op festivals terecht komt. Ik zoek daarom de muzikant, die concreet wil ondernemen en zeker is van zijn of haar zaak. Ik laat mij voornamelijk inspireren … meer »

ROKITZ

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 92x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We zijn op dit moment in voorbereiding op onze eerste optredens in … meer »

Marijn Schaaf

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 116x bekeken

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Donny Hathaway, Lauryn Hill, Bruno Mars, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue en meer. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk … meer »

Michiel van Amerongen

Wereldmuziekgroepje zoekt cellist(e)

Strijker gezocht in Arnhem (Gelderland) | 71x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een cellist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 229x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

LOFT zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 138x bekeken

LOFT zoekt toetsenistLOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten en bestaat al sinds 2008. Nu komen de muzikanten uit heel Twente. Wij zoeken met spoed een redelijk ervaren toetsenist met kennis van de muziek uit de 60's tot en met 80's. In staat om zich ons repertoire snel eigen te maken. Repeteren in Hengelo voorlopig op de woensdag. nu nog 1 x per week Onze leeftijden varieren … meer »

Erik Schott