Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 133x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 299x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 647x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Leadzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 291x bekeken

Leadzangeres gezochtLead-zangeres gezocht voor Americana band in Ermelo Serieuze band bestaande uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) zoeken een extra zangeres om samen publiek op te stoken. Leeftijd en bandervaring zijn niet van belang, wel dat je geloofwaardig kunt zingen en een zaal mensen in een feestje kunt omtoveren (met onze hulp natuurlijk). Wij zijn ca. tussen de 35 en de 55 … meer »

Muzikantenbank user Anita ten BrinkeAnita ten Brinke

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 883x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 715x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 340x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeelt

Blazer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1127x bekeken

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeeltDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar een altsaxofoon bespeler of bespeelster. Maarde band kan nog meer muzikanten gebruiken zoals een toetsenist(e) en trombone spelers. … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer