Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock gitarist gezocht ( M/V)

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 197x bekeken

Wij zoeken een "oudere" (b.v.k. minimaal boven de 40 jaar) ervaren M/V.rock gitarist, omgeving Groningen. Wij spelen hoofdzakelijk eigen werk, rock/bluesrock met lead zangeres. Goede akkoordenkennis is een must. Hij/zij moet zowel ritme als wel solo's voor zijn/haar rekening moeten kunnen nemen. Repeteren in Groningen op zondagavond. Reacties worden met belangstelling tegemoet gezien.

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 370x bekeken

Hallo Wij zoeken een bassist voor onze band. We spelen sfeervolle indie, shoegaze, new wave achtige muziek. Hebben ca 6 eigen nummers en willen graag verder met eigen repertoire uitbreiden om uiteindelijk optredens te doen en opnames maken. Oefenen om de week, soms vaker in Viadukt. Onze leeftijd varieert van 55 tot 27 (gitarist/zanger, giarist, drummer). Liefst heb je ervaring in bands en optredens, … meer »

Tjeerd Folmer

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 221x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 285x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Gezocht: Gitarist m/v om onze 60's band te komen versterken

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 260x bekeken

Omgeving Groningen.... Ben jij de GITARIST die het leuk lijkt om met ons terug in de tijd te gaan en de 60's weer opnieuw tot leven wil brengen en.....ben je net zo gemotiveerd en enthousiast als wij dan zoeken we jou! Wij zijn een band die van oorsprong instrumentale muziek speelt maar recent is er een zangeres bij gekomen en hebben we ons repertoire uitgebreid met zangnummers van o.a Brenda Lee, … meer »

Lady T and The Surftwangs

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Delfzijl (Groningen) | 270x bekeken

Zanger(es) gezochtWij, Patience, zijn een rockband en opzoek naar een zanger(es) met een lekkere rauwe strot. Patience speelt hoofdzakelijk covers, hetzij van de bekendere bands als van de onbekende bands. Van alles wat we spelen, pakken wij veelal hetgeen op de "B-kant van de plaat of singel" staat. Voor het bekende(re) werk zijn bands zat. Wij repeteren in Appingedam, momenteel vrijdagavond. Wij zijn allen in … meer »

Max

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 331x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest

Leuke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 389x bekeken

Leuke gitarist gezochtOnze slaggitarist heeft ons helaas verlaten. Wij zijn een band van 5 mensen die weer naar 6 hoopt te groeien met jou er bij. 1 zangeres, 1 zangeres/toetsen, bassist, sologitarist en drummer. We spelen pop uit de top 2000. We spelen vooral voor de lol, maar het moet wel kloppen allemaal. Liefst iemand tussen de 30 en de 50. Repeteren op donderdagavond in Veendam. Horen we van je? Groeten van … meer »

Muzikantenbank user Ed VerhagenEd Verhagen