Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 255x bekeken

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziekWie zijn wij? The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven

Zangeres gezocht voor P!nk project

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 375x bekeken

Hallo, het lijkt me leuk om een P!nk tribute band te beginnen. Als eerst zoek ik een zangeres om samen de nummers uit te zoeken en te bekijken hoe we alles gaan aanpakken met zang en gitaar (dat kost het meeste tijd). Ik speel gitaar, kan 2e stem zingen en woon in Heerlen. Als we alles klaar hebben, kunnen we uiteraard al akoestisch gaan optreden bij kleinere gelegenheden. Als we dat allebei willen, … meer »

Eric Langen

Medemuzikant gezocht 60-plus regio Weert

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 546x bekeken

Medemuzikant gezocht 60-plus regio WeertIk ben inmiddels met pensioen en zou graag weer wat muziek willen maken voor ouderen. Zodoende ben ik op zoek naar mede muzikant (en) om samen in de regio wat te gaan spelen. Ik speel gitaar zowel fingerpicking als slag en heb een redelijke stem. Is er een gitarist, toetsenist, accordeonist enz. met ook een redelijke 1ste of 2de stem die interesse heeft? Repertoire heb ik meer als voldoende voor de … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 481x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps