Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Remedy Rockband zoekt zanger, eentje met een strot ..bvk.

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 98x bekeken

Remedy Rockband zoekt zanger, eentje met een strot ..bvk.Remedy Rockband zoekt zanger ...! Wie gaat ons versterken met z'n goeie strot. Wij spelen Rock en Blues rock op ons repertoire nrs van Stones, 'n beetje Beatles, Clapton/Cream, Rory Gallagher, Walter Trout en jaren 60 70 80 materiaal etc. We hebben de beschikking over een eigen oefenbunker waarin alle apparatuur PA opname mogelijk etc aanwezig is! DIt is in Sittard en op dinsdag avond, dus elke dinsdag … meer »

Muzikantenbank user Rich LormansRich Lormans

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 239x bekeken

Hallo muzikanten We zijn een duo bassist en gitarist We zijn op zoek naar een zangeres of zanger Onze stijl is van jaren 60 tot 2000 Als je interesse hebt stuur me een app....0641630055 Ps we doen dit voor de hobby en willen ook wel...optreden in het klein

ronald de hart

Coverband Sweet Chili

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 195x bekeken

Coverband Sweet Chili is op zoek naar een zangeres. Huidige bezetting is gitarist, zanger, drummer en bassist. Wij hebben als repetitieruimte het Campus in Kerkrade elke donderdag avond van 20.00 - 23.00 uur. Repertoire ; blues ,disco,rock,soul,duits en ned.talig. Check de site...... Wij zijn 40 plussers en zoeken ook een beetje in die richting van de leeftijdsklasse ( 30 plus tot 50 plus). Heb … meer »

Muzikantenbank user Barry CowanBarry Cowan

Muziekproject zoekt zangeres / zanger om online muziek te maken

Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 327x bekeken

Wij zijn een producer, gitarist en tekstschrijver. We maken muziek in verschillende stijlen (rock, ballad, soul, 80's en Americana). Welke zangeres vindt het een uitdaging om een nummer in te zingen die als single uitgebracht kan worden? Heb je thuis de mogelijkheid om in te zingen of wil je een keer inkomen zingen in Maastricht? Laat het ons weten. Ook als je je eigen teksten schrijft. https://soundcloud.com/rudolf-baethge bij … meer »

Said Ait Abbou

Vocalist gezocht voor Muse Tribute!

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 274x bekeken

Muse-NL, dé Muse Tributeband van Nederland is op zoek naar een nieuwe vocalist (m/v). Wat zoeken wij: ⁃ Een zanger of zangeres die in staat is om de zanglijnen van Matt Bellamy probleemloos te zingen. (Stemgeluid mag afwijken van het origineel, maar moet passen binnen de Muse-stijl) ⁃ Iemand die zowel kop- als borststem beheerst en moeiteloos deze kan afwisselen. ⁃ Iemand die kan … meer »

Thei

Lead zanger gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 879x bekeken

Lead zanger gezocht!!Hallo, wij zijn WHYW8. Wij zijn een rockballads coverband met de meeste nummers uit de top 2000. Onlangs is onze bezetting gewijzigd en zoeken we nog een leadzanger(es). We bestaan uit 4 leden. Te weten, bassist / toetsenist/ zanger, sologitarist/zang, gitarist/zang, en drummer/technicus. Zoals je ziet is onze bassist nogal zeer druk. Om onze bassist/toetsenist/zanger te ontlasten zoeken we … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen