Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 189x bekeken

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit drum (Kees (65)), bas (Fred (58)) en twee gitaristen (Gert-Jan (59) & Maarten (25)). Wij staan open voor verschillende genres, maar spelen voornamelijk rock. Op dit moment spelen wij nummers van o.a. Neil Young, The Beatles, The Cure, Golden Earring, The Black Keys, Tom Petty, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers en een paar eigen … meer »

Muzikantenbank user The Old Man's ProjectThe Old Man's Project

Funk Delight zoekt nog (steeds) een extra zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 237x bekeken

Funk Delight zoekt nog (steeds) een extra zangeresMisschien heb je onze vorige advertentie gemist, geen nood want we zijn nog steeds op zoek! Hou je van (bijna) alles wat op Sublime FM gespeeld wordt, heb je al zangervaring in een band (of zangles gehad en je wilt nu wel eens laten horen wat je kan), en vind je het leuk om regelmatig samen met ons een spetterende performance op een feest of in de kroeg te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij … meer »

André

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 238x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) Bluesband Steel Mill zoekt nieuwe leadzanger In verband met vertrek van onze huidige leadzanger zijn we op zoek naar een opvolger. We zoeken iemand (m/v) met de nodige podiumervaring, affiniteit met blues-rockmuziek en een lekkere rauwe stem. Steel Mill is een blues-rock band (50+) uit de regio Utrecht. We spelen nrs. van Govt Mule, John Mayer, Allman … meer »

Muzikantenbank user Peter BontanPeter Bontan

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 250x bekeken

Hey daar! Onze band is op zoek naar een zanger(es). We zijn eigenlijk over het algemeen vooral bezig met eigen werk. Het genre is een beetje pop/rock. We zoeken vooral iemand die een beetje pit in de stem heeft! We repeteren zo goed als elke vrijdag in Amersfoort. Interesse? Hit me up!

Muzikantenbank user Janthijs BuitinkJanthijs Buitink

MOTHER'S FINEST tributeband zoekt lead zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

MOTHER'S FINEST tributeband zoekt lead zangeresBen jij een gemotiveerde/enthousiaste zangeres met een powerstem die de repertoire van ''Mother's Finest'' aan kan? Dan zoeken wij JOU!!! Wij zijn een strakke ingespeelde PowerFunkRockband band uit Utrecht en omstreken. Meer weten over de band? Check onze site: www.finesttruth.com Interesse voor een auditie? Stuur een mail met jou CV naar bluession@*****.com of bel naar 06 14968957 greetZzz … meer »

Muzikantenbank user Rich Richy TumanseryRich Richy Tumansery