Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mannen laat je stem horen!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 407x bekeken

Ons koor Sound ’70 uit Sittard is op zoek naar enthousiaste mannelijke zangers. We zingen o.a. popsongs en Limburgstalig en treden een aantal keer per jaar op. Zingen geeft energie en plezier. Kun je zingen, dan nodigen we je van harte uit op onze repetitieavond! We repeteren op dinsdagavond onder leiding van onze dirigent en combo. Lijkt het je leuk? Of wil je meer info? Stuur dan even … meer »

Gemmy Kissels - Sound70

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 368x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop

Zangeres gevraagd voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 297x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een zangeres / frontvrouw / party girl / (stem bereik alt+ / (mezzo sopraan) voor zowel lead als backing vocal met ruime ervaring en repertoire kennis. Misschien bespeel je ook nog een bij instrument zoals gitaar keys of percussie o.i.d? Persoonlijke microfoon is een pre. Proactieve en vriendschappelijke houding, goede vocaliste, vinden wij een absolute must. En … meer »

roy janssen

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 287x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

*GEZOCHT: achtergrond zangeres voor Tina Turner Coverband*

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 396x bekeken

Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging met mij? Wij zijn een energieke Tina Turner Coverband die optredens verzorgt in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn rol als achtergrond zangeres, maar mis jou naast mij! Wil jij naast mij staan en samen een geweldige sound creëren, en vooral plezier hebben in wat we doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Patricia

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 295x bekeken

Hallo, wij zijn een band bestaande uit 3 jongens (drummer bassist en gitarist) wij spelen ongeveer 2 jaar met elkaar en hebben al een aantal optredens gehad. Het enige wat ontbreekt is een vaste zanger. Wij spelen voornamelijk funk/rock en zijn ook bezig onze eigen muziek te schrijven en willen in de toekomst onze eigen muziek uitbrengen. We beschikken over een eigen oefenruimte in Noordwijk waar wij … meer »

Jayden

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 479x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 363x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 272x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg