Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Symfonische rockband zoekt toetsenist en zanger/es

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 375x bekeken

onze band zoekt een toetsenist, zanger/es en bassist voor onze symfonische rockband wij spelen eigen nummers en hebben een eigen oefenruimte alle muzikanten kunnen in onze nummers al hun ideeën en stijl kwijt wat onze band uniek maakt en een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, rock, new wave,, symfonische/prog. rock etc.heeft. heb je interesse mail naar g.de.munnik@*********.nl

Gerard

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINE

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Soul Zanger (m) gezocht voor SOULMACHINEBen jij die Soul Zanger met stevige strot a la James Brown, Otis Redding, Sam&Dave, Wilson Picket, etc, dan zoeken wij jou! Soulmachine is bezig met een doorstart na het verlies van vorige zanger. We repeteren in Amsterdam Repertoire: Authentieke Soul vanaf 60,70 etc en nieuwe soul met een knipoog naar de funk/disco Www.Soulmachine.nl

Muzikantenbank user cma Kleijncma Kleijn

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 380x bekeken

Zanger gevraagdHoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een zanger. Onze zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Hedenmiddag heeft een bekende producer zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Indo Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 431x bekeken

Bassit, slag gitarist die ook steelgitaar speeld en toetsenist. Wij hebben ons hart bij de indo en countrie muziek. wij zoeken met spoet naar een sologitarist, drummer zanger/zangeres. tevens geluitstechnicus. wij hebben eigegen geluitinstalatie. wij repeteren in het dorpshuis in Wanneperveen, overrijsel. Intressen of meer info mail of bel mij dan r.r.floris@*******.com / tel:0647136166

René R

Band2Party zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 353x bekeken

Band2Party zoekt een zanger!Band2Party, dè pop/rock feestband van Eindhoven en omstreken is per direct op zoek naar een leadzanger tussen de 25-45 jaar oud. Ben jij een gangmaker en zweep jij het publiek op met jouw stem en performance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een 12-koppige band voor een gegarandeerd feest, met drums, gitaren, backing, toeters, bellen en blazers. We repeteren om de week op donderdagavond … meer »

Marloes de Jong

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 516x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Beginnende band zoekt gitaristen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 412x bekeken

Heey, ik ben Julia (23 jaar) en ben voor een beginnende band op zoek naar een akoestische en elektrische gitarist (leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar). Het zou leuk zijn als je ook kan zingen, maar dat is niet per se nodig. Wij spelen in het genre pop, country en rock en zoeken gitaristen die serieus aan de slag willen in een band. Wij zijn nu vooral nog repertoire aan het opbouwen en onze ambitie is … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Funk vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Voor een goed geoliede vintage funk band zoeken we een energieke vocalist en entertainer. De rol is de energie vd band te verhogen door over delen vd nummers te zingen en/of rappen. In een redelijk minimalistische stijl. Het gaat ons niet om de beste zang skills, en heel veel text, maar de creativiteit, energie en teamspirit vd persoon. We kunnen het organiseren voor minimaal repeteren en maximaal … meer »

G Hendriks