Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 91x bekeken

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!Coverband 70’s & 80’s oprichten in Zwolle. Het is in eerste instantie voor de plezier en passie voor muziek. Ik zoek ook echt geen broodspelers of muzikanten die te hard van stapel lopen! Ik doe dit naast mijn eigen band waar ik eigen werk behandel. Het gaat echt puur om een leuke middag of avond. Ik ben (39) gitarist/drummer en mijn partner (31) bassiste en zijn opzoek naar een … meer »

ROKITZ

Bassist en zanger/zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Mijn naam is Jop (23) en ik ben opzoek naar een bassist en een zanger/zangeres voor een bandje. Graag zou ik vooral samen muziek schrijven met pop/rock als stijl, maar af en toe een cover is ook super leuk! Ik speel zelf drum/keyboard en een vriend speelt gitaar. Lijkt jou dit leuk? Schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Jop

Snake Union, the Dutch Duran Duran Tribute i.o., zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Heb je interesse om deel uit te maken van een band die nu al voor de nodige reuring zorgt binnen de Nederlandse muziekwereld, stuur dan een PM of email naar mriesenb @ gmail . com Trefwoorden zijn: thuis voorbereiden, samen efficiënt en in korte tijd speelklaar worden (locatie: Popradar Den Haag), de grotere festivals en zalen bereiken, de hits, deep cuts en avondvullende eigen shows. Er zijn al … meer »

Michael Riesenbeck

Zanger / zangeres gezocht voor Southern Rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en drum zoekt een zanger en/of zangeres. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we veel belangrijker. Zelf zijn we in de leeftijd van eind 20 (1x) tot … meer »

Jeroen

Haagsche Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 137x bekeken

The Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)! Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten wil verlichten met rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen. Wij zoeken een nieuwe zanger(es) … meer »

vince

Zanger voor rockband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Zanger gezocht voor nieuwe Hardrockband. Het doel is om om de week te repeteren en zo'n 5 x keer per jaar te knallen op het podium! Met deze band zetten we een kwalitatief goede en strakke show weg! Waar ruimte is voor lol maken improvisatie en nummers niet per definitie noot voor noot nagespeeld hoeven te worden. Kom je uit omgeving West Brabant (zon beetje de driehoek Bergen op Zoom, Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user Aron VordermanAron Vorderman

NEW WAVE-band zoekt met spoed een ZANGER!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een Zanger met enige ervaring. Onze huidige bezetting: toetsenist en drummer. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We gaan … meer »

Bert