Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 365x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Zangeres voor zowel lead als backing. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 455x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 353x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Ik ben bezig met een demo van een aantal zelfgemaakte liedjes. Het betreft pop muziek, om een beeld te vormen, kun je een paar eerder opgenomen liedjes beluisteren https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Bassist voor Blues/Pop band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 585x bekeken

Bassist voor Blues/Pop bandWat leuk dat je even kijkt! Wij zijn een dynamische band met een toetsenist zangeres gitarist en een drummer, de liedjes die wij spelen zijn voornamelijk blues covers zoals bijv. Beth hart / Harry Styles/ Amy winehouse. Gave hedendaagse muziek maar ook muziek van vroeger in een hedendaags jasje. Wij zoeken naar een goede bassist die graag mee wilt spelen en uiteindelijk - Optreden! Zie je dit zitten … meer »

Muzikantenbank user Sammy HovinghSammy Hovingh

Nederpopband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 361x bekeken

Nederpop coverband zoekt allround toetsenist Nederpop coverband ‘Van Dale’ uit Nijmegen is een jaar geleden opgericht en bouwt gestaag aan het repertoire. Huidige bezetting: drummer, bassist, gitarist, zanger/gitarist, zangeres. Een greep uit het repertoire: De Dijk, Blǿf, Ilse de Lange, Herman Brood, Frank Boeijen, Son Mieux, Kane, Krezip. Helaas heeft onze toetsenist aangegeven de band niet … meer »

Eric

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 788x bekeken

Gezellige rock coverband, bestaande uit bas, gitaar, toetsen en 2x zang (v) zoekt drummer. Doel is 5-10x per jaar optreden. Repertoire bestaat nu uit ruim 50 covers van o.a. Gare Du Nord, David Bowie, Het goede doel, Kensington, Phil Colins, Bruno Mars Dua Lipa, Kane, van Halen, De dijk, Coldplay en meer.......... We zijn in bezit van eigen P.A. en grote oefenruimte (omgeving Oss). Gemiddelde … meer »

Ron Treep

Oproerkraaiers zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 268x bekeken

Oproerkraaiers zoekt 2de gitaristOproerkraaiers uit Utrecht zoekt een 2de gitarist! We maken metal, met hardcore, metalcore en nu metal invloeden. Denk aan lekker groovende metal deuntjes met onzinnige teskten ook wel te omschrijven als feestmetal. Laat het ons weten als je met ons wil gaan optreden want dat is wat we vooral willen gaan doen. Check onze muziek op spotify en/of youtube. Heb jij zin om live met ons te gaan knallen … meer »

Wouter Bisschop

Gezocht ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 457x bekeken

Gezocht ervaren drummerBeste drummers, Wij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een vervanger: een creatieve muzikant met veel inzet en ruime ervaring. Twee leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen (pop, jazzrock, beetje fusion, beetje prog. jaren 70 met verschillende maatsoorten, tempowisselingen, verrassende overgangen etc.) … meer »

Paul

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 339x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer