Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor Rolling Stones tribute band.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Rolling Stones Tributeband zoekt ervaren toetsenist Onze tributeband, gevestigd in de omgeving van Hazerswoude, is op zoek naar een getalenteerde toetsenist. We zijn een gerenommeerde band met een gemiddelde leeftijd van 50+. Als jij dat toetsenwonder bent, van onze leeftijd, beschikt over je eigen apparatuur, redelijke podiumervaring hebt en in de buurt woont, dan zijn we wellicht op zoek naar … meer »

Joeri

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 426x bekeken

Rock and Roll band zoekt een sologitarist. Ben jij diegene die samen met onze andere muzikanten de muziek uit de jaren 50-60 doet herleven dan zijn wij op zoek naar jou. Elvis, Cliff, Buddy Holy, Wanda Jackson, Imelda May enz Artiesten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij repeteren eens in de twee weken in onze eigen repetitieruimte in Helmond welke van alle gemakken is voorzien. Wij … meer »

Kees van Valen

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 572x bekeken

Bassist gezochtWij zijn op zoek naar een bassist. Gedreven en humor dat zoeken we. Wie heeft tijd en zin om bij ons te komen spelen? Interesse? Bel! Mail! Dan maak je ons heel blij. Wij hebben koeken bij de koffie, in de pauze! Omgeving Assen/ Beilen. We spelen country, country-rock, en nummers die we samen leuk vinden, in overleg dus. Best een breed repertoire. We bestaan uit; drummer, pedal steelgitarist, … meer »

EK Geersing

Band zoekt Bassist

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 387x bekeken

Onze band zoekt een bassist. Wij zijn band bestaande uit vijf leden (incl. bassist). We oefenen eens in de 14 dagen in de omgeving van Nieuwleusen op de woensdagavond. We spelen nummers welke we zelf leuk vinden zoals: Coldplay, CCR, De Dijk, Starsailor, Greenday. We hebben nog niet vaak opgetreden maar we willen dit wel graag. De leeftijd van onze bandleden loopt uiteen van 31 tot 57 jaar.

Roel Bovenhuis

Charlize zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backing

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 374x bekeken

Charlize zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backingGoed draaiende en beloftevolle poprockband 'Charlize' zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backing vocal (m/v). Data die alvast vrij te houden zijn: 19/2 (Interfacultaire Rock Rally - Leuven) 23/2 (rep) 24/2 februari (HUMO's Rock Rally - Hamont-Achel) ... Muziek en info op https://vi.be/platform/charlize. Repetities gaan door in Mol. Audities via charlize.music.official@*****.com. Rock … meer »

Muzikantenbank user Ludo MallantsLudo Mallants

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 388x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030

Beginnend rockband zoekt tweede (slag)gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 875x bekeken

Wij (drummer, lead/solo gitarist, bassist, zanger) zijn bezig een bandje op te starten. De voorkeur voor muziekstijl is jaren 70-90 rock, maar zeker niet beperkt tot alleen dat genre. Onze leeftijd is rond de 50-60. Komen uit de regio Den Bosch. We zitten nu in de fase dat we binnenkort voor het eerst samen een oefenruimte in duiken. De focus ligt vooral op lekker muziek maken, plezier hebben en … meer »

Martijn

Zangeres gezocht voor P!nk project

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 375x bekeken

Hallo, het lijkt me leuk om een P!nk tribute band te beginnen. Als eerst zoek ik een zangeres om samen de nummers uit te zoeken en te bekijken hoe we alles gaan aanpakken met zang en gitaar (dat kost het meeste tijd). Ik speel gitaar, kan 2e stem zingen en woon in Heerlen. Als we alles klaar hebben, kunnen we uiteraard al akoestisch gaan optreden bij kleinere gelegenheden. Als we dat allebei willen, … meer »

Eric Langen

Bassist voor eigen werk gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 533x bekeken

Bassist voor eigen werk gezocht!Geachte muzikant, Kort geleden is onze bassist gestopt en op dit moment zijn wij daarom op zoek naar een gemotiveerde bassist die graag wilt meedenken met eigengemaakte nummers en ook lekker af en toe een cover wilt spelen. Het genre is een mix van Singer/Songwriter en Rock. Wat ons betreft is het niveau niet super belangrijk als je maar graag wilt oefenen en ervoor wilt gaan met uiteindelijke … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic